באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פינוק בכמה דקות: פסטה ברוטב שמנת, חמאה ולימון משגע

מתחשק לכם משהו טעים ואין כלום בבית? קבלו מתכון פשוט, מהיר ואלגנטי לפסטה ברוטב חמאה עם מרווה ולימון. בכמה דקות יש לכם מנה ברמה של מסעדה במילאנו. אריוודרצ'י!
מתחשק לכם משהו טעים ואין כלום בבית? קבלו מתכון פשוט, מהיר ואלגנטי לפסטה ברוטב חמאה עם מרווה ולימון. בכמה דקות יש לכם מנה ברמה של מסעדה במילאנו. אריוודרצ'י!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
67 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    568
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.8 קק״ל 2271.3 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 169.7 גרם
    שומן 37.5 גרם 150.0 גרם
    נתרן 1366.3 מ״ג 5465.2 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 222.1 מ״ג 888.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 223.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    568
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.8 קק״ל 2271.3 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 169.7 גרם
    שומן 37.5 גרם 150.0 גרם
    נתרן 1366.3 מ״ג 5465.2 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 222.1 מ״ג 888.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 223.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

את הפסטה הזו מכין לי האיש שאני אוהבת בכל פעם שבא לי להתפנק (שזה כל חצי שעה עגולה) ואין כלום בבית. ספגטי ברוטב חמאה לימוני, הוא סוג של מנה שעושים מכלום, שזה קצת כמו נס, כי זו אחת המנות הכי טעימות, הכי מפנקות, הכי אלגנטיות וכי קוטור סטייל מילאנו.

מעט מרכיבים, בחישה עדינה, כמה דקות וכל העניין הזה מוכן. ו… לא, אין את זה ביותר גאוני.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
נעמה פלד
X

67 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב:

פסטה:

לקישוט:


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל מרכיבי הפסטה לסיר מכשיר הנינג’ה סמארט ליד וסוגרים את מכסה המכשיר, אם הפסטה גבוהה מידי, אפשר קצת לשבור אותה כדי שתיכנס לסיר ובהמשך הבישול היא תתרכך לתוך הרוטב.
  2. מדליקים את המכשיר ומעבירים את הסליידר לאופציה “מצב בישול בשילוב אדים” ומכוונים על אפשרות “ארוחה שלמה” על 120 מעלות ל-30 דקות. אחרי 15 דקות כדאי לפתוח את המכסה ולערבב את הפסטה כדי שלא תדבק לעצמה ולהמשיך את הבישול. בתאבון!
  3. מחלקים לקעריות פסטה, מגררים מעט פרמזן מעל כל מנה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינוק בכמה דקות: פסטה ברוטב שמנת, חמאה ולימון משגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (36)

Avatar

    Avatar
    בנצי

    זמן כולל 10 דק’ .. זמן בישול בנינגה 30 דק’ הכיצד ????

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על ההערה, המתכון עודכן.

    Avatar
    miriam shatz

    היה רצוי לשלב הסבר למי שאין מכשירים כאלה ומבשלים רגיל😧

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מרים. המתכון מיועד לנינג’ה, אבל יש לנו המון מתכונים באתר שלא כוללים מכשירים מיוחדים, ואנחנו מזמינים ואתך לנסות אותם.

    Avatar
    לימור אלמן

    בנינג׳ה סמאטרט ליד 15 ב 1 הטמפרטורה המינימלית בארוחה שלמה הוא 150 מעלות.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, המתכון מתאים לנינג’ה סמארט ליד OL553

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות