פינוק טבעוני: עוגת אוראו וקוקוס של רון יוחננוב

רון יוחננוב עם מתכון משגע של עוגת אוראו וקוקוס בשכבות. פינוק טבעוני מושלם ורעיון נפלא לעוגה קלה ומרשימה ללא אפייה!
רון יוחננוב עם מתכון משגע של עוגת אוראו וקוקוס בשכבות. פינוק טבעוני מושלם ורעיון נפלא לעוגה קלה ומרשימה ללא אפייה!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    3030
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3029.6 קק״ל 3029.6 קק״ל
    פחמימות 352.9 גרם 352.9 גרם
    שומן 170.4 גרם 170.4 גרם
    נתרן 1792.2 מ״ג 1792.2 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    3030
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3029.6 קק״ל 3029.6 קק״ל
    פחמימות 352.9 גרם 352.9 גרם
    שומן 170.4 גרם 170.4 גרם
    נתרן 1792.2 מ״ג 1792.2 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

 

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
רון יוחננוב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת צמחית עם נוזל קוקוס מרוכז, עד לקבלת קרם יציב במרקס מוס.
  2. טוחנים במעבד מזון 8 עוגיות אוראו לתערובת פירורית.
  3. מוסיפים מחצית מפירורי העוגיות לקרם המוקצף (את המחצית השנייה שומרים לקישוט) ומקפלים לתוך הקרם עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מניחים בתבנית שכבה של עוגיות שלמות ומעליה מניחים מחצית מהקרם.
  5. מורחים מעל שכבת הקרם שכבה דקה של שוקולד מומס או ממרח שוקולד פרווה שמחממים קלות במיקרו לריכוך.
  6. מוסיפים שכבה נוספת של עוגיות ומעליה את יתרת הקרם.
  7. מכניסים את התבנית למקפיא למספר שעות. אפשר גם ללילה שלם.
  8. מוציאים מהמקפיא ומקשטים מלמעלה ביתרת השוקולד המומס ובפירורי העוגיות.

    עוגת אוראו וקוקוס של רון יוחננוב 1
    יפה, טעימה, קלה להכנה וטבעונית! צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינוק טבעוני: עוגת אוראו וקוקוס של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שוש בנרף

    הכנתי את העוגה מתוקה להחריד,אבל הבעיה העיקרית שהוצאתי מהקפאה למקרר ולאחר כשעתיים במקרר ורציתי להגיש הקרם היה די מימי ולא יציב כמו שמנת…הלכתי לפי ההוראות ואני עם ניסיון די עשיר בהכנת עוגות.האם העוגה אמורה להישאר בהקפאה ורק כמה דקות לפני ההגשה להוציא מהקפאה? בנוסף האוריאו לא התרכך בכלל ,כך לפחות ציפיתי ולכן גם היה קשה יותר לפרוס את העוגה.אשמח לשמוע מה לא עשיתי נכון או שהעוגה פשוט אמורה להימצא במקפיא עד ההגשה .תודה שוש

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, העוגה אמורה להיות כמו עוגת גלידה ולכן היא מתוקה יחסית וגם האוראו לא אמורים להתרכך יותר מדי, אלא להיות צ’אנק כאלה בתוך העוגה. מומלץ לשמור אותה בהקפאה ולהעביר למקרר ממש בסמוך להגשה או אפילו להגישה כך, כעוגה גלידה קפואה יחסית.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות