פיצה מתוקה עם שוקולד, חמאת בוטנים ובייגלה

שוקולד חלב, שוקולד מריר, נטיפי חמאת בוטנים ונגיעות של בייגלה מלוח? מי שחשב על השילוב הזה מבין מהו עונג שמיימי ומטורף של פיצה מתוקה!
שוקולד חלב, שוקולד מריר, נטיפי חמאת בוטנים ונגיעות של בייגלה מלוח? מי שחשב על השילוב הזה מבין מהו עונג שמיימי ומטורף של פיצה מתוקה!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4387
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4386.9 קק״ל 4386.9 קק״ל
    פחמימות 616.8 גרם 616.8 גרם
    שומן 223.0 גרם 223.0 גרם
    נתרן 749.9 מ״ג 749.9 מ״ג
    חלבון 69.9 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 554.9 מ״ג 554.9 מ״ג
    סידן 374.8 מ״ג 374.8 מ״ג
    ברזל 23.5 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 3341.0 מ״ג 3341.0 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4387
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4386.9 קק״ל 4386.9 קק״ל
    פחמימות 616.8 גרם 616.8 גרם
    שומן 223.0 גרם 223.0 גרם
    נתרן 749.9 מ״ג 749.9 מ״ג
    חלבון 69.9 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 554.9 מ״ג 554.9 מ״ג
    סידן 374.8 מ״ג 374.8 מ״ג
    ברזל 23.5 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 3341.0 מ״ג 3341.0 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
שרית נובק
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכניסים לקערת המיקסר חמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום וסוכר לבן ומעבדים ביחד במשך כ-3 דקות לתערובת אחידה.
  3. כעת מוסיפים ביצה ומערבבים, מוסיפים גם תמצית וניל.
  4. מוסיפים לתערובת את הקמח, המלח והסודה לשתייה ומערבבים בקצרה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס ונטיפי חמאת בוטנים.

    פיצה מתוקה 3
    מפזרים מעל בייגלה מלוח וחטיפים

  6. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה.
  7. אופים בתנור במשך כ-15-18 דקות, עד הזהבה.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים.

    פיצה מתוקה 1
    שני סוגי שוקולד, חמאת בוטנים ונטיפים

  9. מכינים את הציפוי: ממיסים ביחד את שני השוקולדים, הלבן והחלב, עם חמאת הבוטנים ומערבבים לבלילה חלקה.
  10. שופכים את ציפוי השוקולד מעל העוגה ומיישרים.
  11. מפזרים מעל בייגלה מלוח או חטיפים שאוהבים, ומכניסים למקרר להתייצבות של הקרם, למשך כשעה.

    פיצה מתוקה 4
    פיצה מתוקה עם נגיעות מלוחות שאי אפשר להפסיק לזלול. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה מתוקה עם שוקולד, חמאת בוטנים ובייגלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות