פיצה טורטיה ב-10 דקות

מתכון סופר מהיר וקל להכנה לארוחת ערב שילדים ומבוגרים אוהבים במיוחד - פיצה טורטיה דקיקה וקראנצ'ית עם רוטב עגבניות וגבינה נמסה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פיצות

אופן הכנה

  1. מגרדים את המוצרלה על החלק העבה של הפומפייה.
  2. מסננים את הזיתים והתירס מהנוזלים וחותכים את העגבניות לרבעים.
  3. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  4. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
  5. מניחים את הטורטיות במרווחים על גבי התבנית.
  6. מורחים כל אחת בנדיבות ברוטב פיצה ומפזרים 1-2 כפות מגבינת המוצרלה.
  7. מניחים את התוספות בצורה חופשית ומפזרים מעל מעט מלח גס.
  8. אופים 7-10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
  9. מניחים מעל את עלי הרוקט, חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 893.9 קק״ל 2681.6 קק״ל
פחמימות 96.7 גרם 290.0 גרם
שומן 37.5 גרם 112.5 גרם
נתרן 1889.0 מ״ג 5666.9 מ״ג
חלבון 42.1 גרם 126.4 גרם
סיבים תזונתיים 16.6 גרם 49.9 גרם
שומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרם
כולסטרול 60.4 מ״ג 181.1 מ״ג
סידן 786.0 מ״ג 2358.1 מ״ג
ברזל 5.8 מ״ג 17.4 מ״ג
אשלגן 686.0 מ״ג 2058.0 מ״ג
אבץ 5.8 מ״ג 17.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody