-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 705.7 קק״ל 2117.2 קק״לפחמימות 51.3 גרם 154.0 גרםסוכר 3.9 גרם 11.6 גרםשומן 31.7 גרם 95.1 גרםנתרן 635.6 מ״ג 1906.9 מ״גחלבון 50.0 גרם 149.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 8.9 גרםשומן רווי 10.1 גרם 30.2 גרםכולסטרול 151.7 מ״ג 455.0 מ״גסידן 59.6 מ״ג 178.8 מ״גברזל 5.8 מ״ג 17.3 מ״גאשלגן 880.9 מ״ג 2642.7 מ״גאבץ 11.1 מ״ג 33.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות706
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 705.7 קק״ל 2117.2 קק״לפחמימות 51.3 גרם 154.0 גרםסוכר 3.9 גרם 11.6 גרםשומן 31.7 גרם 95.1 גרםנתרן 635.6 מ״ג 1906.9 מ״גחלבון 50.0 גרם 149.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 8.9 גרםשומן רווי 10.1 גרם 30.2 גרםכולסטרול 151.7 מ״ג 455.0 מ״גסידן 59.6 מ״ג 178.8 מ״גברזל 5.8 מ״ג 17.3 מ״גאשלגן 880.9 מ״ג 2642.7 מ״גאבץ 11.1 מ״ג 33.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 706 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה בולונז
-
2 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
350 גרם פסטה ספגטי
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
450 גרם רוטב אדום לקציצות קנור
-
3 כוסות מים
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
2 כפות רסק עגבניותלא חובה
הגשה
-
1 חופן בזיליקוםקצוץ
אופן הכנה
- מטגנים בסיר רחב עם כפות שמן זית בצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן לעוד דקה-שתיים.
- מוסיפים בשר טחון ובעזרת כף מפרקים ומפוררים אותו עד שכמעט כולו מבושל.
- מצרפים לסיר רוטב עגבניות, מים, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב עד לרתיחה ומוסיפים פסטה (לא מבושלת).
- מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים במשך 12-15 דקות. מידי פעם מערבבים כדי שהפסטה לא תדבק לתחתית הסיר. וזהו, יש לכם פסטה בולונז בסיר אחד. מגישים עם בזיליקום קצוץ מעל.
אופן הכנה
- מטגנים בסיר רחב עם כפות שמן זית בצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן לעוד דקה-שתיים.
- מוסיפים בשר טחון ובעזרת כף מפרקים ומפוררים אותו עד שכמעט כולו מבושל.
- מצרפים לסיר רוטב עגבניות, מים, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב עד לרתיחה ומוסיפים פסטה (לא מבושלת).
- מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים במשך 12-15 דקות. מידי פעם מערבבים כדי שהפסטה לא תדבק לתחתית הסיר. וזהו, יש לכם פסטה בולונז בסיר אחד. מגישים עם בזיליקום קצוץ מעל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
מה התחליף לרוטב קנור הקנוי? לא מוכרים את זה בסופר שלנו
היי אורטל, אין תחליף לרוטב הזה, אפשר רוטב עגבניות אבל הוא לא יהיה עם כל הטעמים של הרוטב במתכון
אני מבשלת את זה כרגע עם רוטב פרפקטו של אסם. משתמשת בזה
אפשר פסטה צדפים קטנים?
הי מיכל. אפשר בהחלט
בלי מים בכלל??
הי דבורה. יש במרכיבים 3 כוסות מים.