הרחוב בא הביתה: פאד תאי אסייאתי בקלי קלות

אוכל רחוב בבית - רון יוחננוב מלמד אתכם להכין פאד תאי בקלות ובמהירות! אטריות אורז, גזר וכרוב מוקפצים בווק עם ביצה, נבטים ובצל ירוק, ורוטב סויה, טריאקי וצ'ילי
אוכל רחוב בבית - רון יוחננוב מלמד אתכם להכין פאד תאי בקלות ובמהירות! אטריות אורז, גזר וכרוב מוקפצים בווק עם ביצה, נבטים ובצל ירוק, ורוטב סויה, טריאקי וצ'ילי
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    583
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.9 קק״ל 1748.8 קק״ל
    פחמימות 74.3 גרם 223.0 גרם
    שומן 23.8 גרם 71.4 גרם
    נתרן 2135.3 מ״ג 6405.9 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 63.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 188.2 מ״ג 564.7 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 1013.8 מ״ג 3041.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    583
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.9 קק״ל 1748.8 קק״ל
    פחמימות 74.3 גרם 223.0 גרם
    שומן 23.8 גרם 71.4 גרם
    נתרן 2135.3 מ״ג 6405.9 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 63.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 188.2 מ״ג 564.7 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 1013.8 מ״ג 3041.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות וירקות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותם בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה כ-5 דקות.
  2. לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק ומוספים את השמן, מקשקשים את הביצים ייחד עם כף סויה, מכניסים לווק ועושים “מקושקשת”, אחרי שהביצים מוכנות מוציאים מהווק לצלחת ומניחים בצד.
  3. מוסיפים עוד טיפונת שמן ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.
  4. מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות והביצים המקושקשות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.

    מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב. צילום: רון יוחננוב
    מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב. צילום: רון יוחננוב

  5. רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.

    מגישים עם כוסברה, פלח לימון ובוטנים. צילום: רון יוחננוב
    מגישים עם כוסברה, פלח לימון ובוטנים. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הרחוב בא הביתה: פאד תאי אסייאתי בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ענת אילוז

    מהמם

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אוראל פרטוש אמזלג

    אם אני רוצה להוסיף נתחים של עוף… באיזה שלב להקפיץ?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות