-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 125.0 קק״ל 750.0 קק״לפחמימות 8.4 גרם 50.3 גרםשומן 7.8 גרם 47.0 גרםנתרן 237.1 מ״ג 1422.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 3.5 גרם 21.2 גרםכולסטרול 158.5 מ״ג 950.8 מ״גסידן 38.7 מ״ג 232.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 72.7 מ״ג 436.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות125
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 125.0 קק״ל 750.0 קק״לפחמימות 8.4 גרם 50.3 גרםשומן 7.8 גרם 47.0 גרםנתרן 237.1 מ״ג 1422.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 3.5 גרם 21.2 גרםכולסטרול 158.5 מ״ג 950.8 מ״גסידן 38.7 מ״ג 232.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 72.7 מ״ג 436.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 125 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 לחם לבן עגול גדול
-
3 ביצים L
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/2כוס או 120 מ"ל חלב 3%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כפית מלח דק
ציפוי
-
25 גרם חמאה
-
2 כפות סוכר לבן
-
1/2 כפית קינמון טחון
הגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את כיכר הלחם בשתי וערב לקוביות בגודל 2 ס”מ - פורסים תחילה פרוסות לאורך ואז לרוחב, אבל לא פורסים עד הסוף, כך שנוצרות קוביות לחם שמחוברות בחלקן התחתון לכיכר כולה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
- יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
- אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב. מגישים עם סירופ מייפל ופירות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את כיכר הלחם בשתי וערב לקוביות בגודל 2 ס”מ - פורסים תחילה פרוסות לאורך ואז לרוחב, אבל לא פורסים עד הסוף, כך שנוצרות קוביות לחם שמחוברות בחלקן התחתון לכיכר כולה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
- יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
- אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב. מגישים עם סירופ מייפל ופירות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן