פרנץ’ טוסט שמכינים מלחם שלם

רוצים להפתיע את כל המשפחה בארוחת הבוקר ביום שבת? שי-לי ליפא מפנקת במתכון של פרנץ' טוסט שמכינים מלחם שלם בניחוח קינמון ממכר
רוצים להפתיע את כל המשפחה בארוחת הבוקר ביום שבת? שי-לי ליפא מפנקת במתכון של פרנץ' טוסט שמכינים מלחם שלם בניחוח קינמון ממכר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.0 קק״ל 750.0 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 50.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 47.0 גרם
    נתרן 237.1 מ״ג 1422.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 33.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 158.5 מ״ג 950.8 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 232.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 72.7 מ״ג 436.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.0 קק״ל 750.0 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 50.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 47.0 גרם
    נתרן 237.1 מ״ג 1422.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 33.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 158.5 מ״ג 950.8 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 232.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 72.7 מ״ג 436.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את כיכר הלחם בשתי וערב לקוביות בגודל 2 ס”מ - פורסים תחילה פרוסות לאורך ואז לרוחב, אבל לא פורסים עד הסוף, כך שנוצרות קוביות לחם שמחוברות בחלקן התחתון לכיכר כולה.
  3. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
  5. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  6. יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
  7. אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב. מגישים עם סירופ מייפל ופירות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרנץ’ טוסט שמכינים מלחם שלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות