פרנץ’ טוסט שמכינים מלחם שלם

רוצים להפתיע את כל המשפחה בארוחת הבוקר ביום שבת? שי-לי ליפא מפנקת במתכון של פרנץ' טוסט שמכינים מלחם שלם בניחוח קינמון ממכר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את כיכר הלחם בשתי וערב לקוביות בגודל 2 ס”מ - פורסים תחילה פרוסות לאורך ואז לרוחב, אבל לא פורסים עד הסוף, כך שנוצרות קוביות לחם שמחוברות בחלקן התחתון לכיכר כולה.
  3. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
  5. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  6. יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
  7. אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב. מגישים עם סירופ מייפל ופירות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 130.3 קק״ל 781.6 קק״ל
פחמימות 12.2 גרם 73.2 גרם
שומן 7.0 גרם 41.9 גרם
נתרן 181.9 מ״ג 1091.2 מ״ג
חלבון 4.9 גרם 29.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 20.3 גרם
כולסטרול 137.7 מ״ג 826.0 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 222.6 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
אשלגן 68.8 מ״ג 413.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody