רקע הנמל

עוגת דבש מושחתת בזיגוג וניל ושקדים מסוכרים של דניאל עמית

עוגת דבש מושחתת במיוחד של דניאל עמית עם זיגוג מטריף של סוכר ווניל ושקדים מסוכרים, מושלמת לשולחן הקינוחים בחג!
עוגת דבש מושחתת במיוחד של דניאל עמית עם זיגוג מטריף של סוכר ווניל ושקדים מסוכרים, מושלמת לשולחן הקינוחים בחג!
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6448.5 קק״ל 6448.5 קק״ל
    פחמימות 802.9 גרם 802.9 גרם
    שומן 250.7 גרם 250.7 גרם
    נתרן 1762.9 מ״ג 1762.9 מ״ג
    חלבון 83.2 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 24.2 גרם 24.2 גרם
    כולסטרול 1266.0 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 372.8 מ״ג 372.8 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 768.0 מ״ג 768.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6448.5 קק״ל 6448.5 קק״ל
    פחמימות 802.9 גרם 802.9 גרם
    שומן 250.7 גרם 250.7 גרם
    נתרן 1762.9 מ״ג 1762.9 מ״ג
    חלבון 83.2 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 24.2 גרם 24.2 גרם
    כולסטרול 1266.0 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 372.8 מ״ג 372.8 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 768.0 מ״ג 768.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור

הישר מהתנור הלוהט של דניאל עמית – עוגת דבש מטריפה ומושחתת שלא מסתפקת במתיקות של עצמה, אלא מתכסה גם בזיגוג סוכר ווניל ובשקדים מסוכרים שמוסיפים מרקם קראנצ’י חמוד!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
24 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

זיגוג

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית עגולה עם נייר אפייה לתבנית עגולה.
  2. מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, המלח, הסוכר ואבקת האפייה לתערובת אחידה. יוצרים גומה ומוסיפים את הדבש, השמן והביצים. מערבבים לבלילה אחידה וחלקה. מוסיפים את התה ומערבבים שוב.
  3. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה.
  4. מכינים את הזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר, המים ותמצית הווניל לתערובת במרקם סמיך.
  5. יוצקים את הזיגוג על העוגה, מפזרים את השקדים המסוכרים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת דבש מושחתת בזיגוג וניל ושקדים מסוכרים של דניאל עמית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    גילי כברה

    האם אפשר ב2 תבניות אינגלישקייק קרטון? אותם יחסים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      הכמות מספיקה ל-3 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות

    Avatar
    דור-אל

    יש לי ביצים במידה L, כמה צריך במקום ה M

      Avatar
      מערכת Foody

      4 ביצים

      Avatar
      מערכת Foody

      רגיל, חום עליון תחתון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות