עוגת דבש בשתי שכבות במילוי קרם וניל עם פקאן קלוי

אם אתם רוצים עוגה שתגנוב את ההצגה, תשאירו בחנות את פס עוגת הדבש שקניתם! תכינו במקום עוגת דבש בשכבות עם קרם וניל ואגוזי פקאן
אם אתם רוצים עוגה שתגנוב את ההצגה, תשאירו בחנות את פס עוגת הדבש שקניתם! תכינו במקום עוגת דבש בשכבות עם קרם וניל ואגוזי פקאן
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-8 דק׳
  • קלוריות
    6970
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6969.9 קק״ל 6969.9 קק״ל
    פחמימות 688.5 גרם 688.5 גרם
    שומן 412.2 גרם 412.2 גרם
    נתרן 2568.6 מ״ג 2568.6 מ״ג
    חלבון 93.0 גרם 93.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 146.0 גרם 146.0 גרם
    כולסטרול 1481.6 מ״ג 1481.6 מ״ג
    סידן 515.2 מ״ג 515.2 מ״ג
    ברזל 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 990.8 מ״ג 990.8 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-8 דק׳
  • קלוריות
    6970
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6969.9 קק״ל 6969.9 קק״ל
    פחמימות 688.5 גרם 688.5 גרם
    שומן 412.2 גרם 412.2 גרם
    נתרן 2568.6 מ״ג 2568.6 מ״ג
    חלבון 93.0 גרם 93.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 146.0 גרם 146.0 גרם
    כולסטרול 1481.6 מ״ג 1481.6 מ״ג
    סידן 515.2 מ״ג 515.2 מ״ג
    ברזל 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 990.8 מ״ג 990.8 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור

אם אתם רוצים להשאיר רושם בלתי נשכח על האורחים שלכם, אין ברירה אלא להכין קינוח מושקע. עוגת הדבש הזו מגיעה בשתי קומות שמתחברות על ידי קרם עשיר על בסיס גבינת מסקרפונה עם תוספת וניל. זו עוגה חלבית טעימה ויפהפיה שקל להכין בבית ולהגיש עם עיטור דבש ואגוזי פקאן.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגת דבש (שתי שכבות)

קרם וניל

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבות עוגת הדבש: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים שתי תבניות בקוטר 24 ס”מ.
  2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים, הסוכר, המלח והקינמון במהירות גבוהה לקציפה אוורירית. מוסיפים את הדבש ומערבלים להטמעתו בתערובת. מנמיכים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרם דק תוך כדי ערבול.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
  4. מחליפים לוו גיטרה מסיליקון ומוסיפים כ-1/3 מתערובת הקמח תוך כדי ערבול איטי (פעולת הקיפול במיקסר). מוסיפים חצי מכמות התה המצונן, מערבלים וכך ממשיכים לסירוגין עד שהקמח והתה נטמעים בבלילה.
  5. מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות ואופים 30-40 דקות או עד שהעוגות זהובות ויציבות. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  6. מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מערבלים במהירות בינונית לאחד את גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל. מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד שהקרם אחיד ויציב מאוד.
  7. מרכיבים את העוגה: מניחים את בסיס העוגה על צלחת הגשה ומעליו חצי מכמות הקרם. מורחים בצורה חופשית. מעל הקרם מניחים את הבסיס השני (הופכים אותו כך שהתחתית תהיה כלפי מעלה) ופוחסים מעט. יוצקים את יתר הקרם בחלק העליון ומורחים בחופשיות. מזלפים דבש ומקשטים באגוזי פקאן.
עוגת דבש בשכבות עם קרם וניל2
עוגת דבש בשכבות עם קרם וניל, פקאן קלוי וזילוף דבש. צילום: נטלי לוין
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    Orly Naor

    היי. איך אפשר להמיר לפרווה. תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      להשתמש בגבינת שמנת טבעונית ושמנת צמחית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות