< רקע נינג'ה

פשטידת זוקיני וגבינות ללא גלוטן!

ריח האפייה שהפשטידה הזו תפזר אצלכם בבית תעמיד אתכם במבחן איפוק רציני. הזוקיני, הגבינות והתבלינים שמבעבעים בתבנית, לא ישרדו בה עוד הרבה זמן
ריח האפייה שהפשטידה הזו תפזר אצלכם בבית תעמיד אתכם במבחן איפוק רציני. הזוקיני, הגבינות והתבלינים שמבעבעים בתבנית, לא ישרדו בה עוד הרבה זמן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    328
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.9 קק״ל 2623.4 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 146.7 גרם
    שומן 21.1 גרם 168.5 גרם
    נתרן 1156.5 מ״ג 9252.3 מ״ג
    חלבון 19.3 גרם 154.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 84.7 גרם
    כולסטרול 178.1 מ״ג 1425.1 מ״ג
    סידן 357.4 מ״ג 2859.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 437.1 מ״ג 3497.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    328
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.9 קק״ל 2623.4 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 146.7 גרם
    שומן 21.1 גרם 168.5 גרם
    נתרן 1156.5 מ״ג 9252.3 מ״ג
    חלבון 19.3 גרם 154.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 84.7 גרם
    כולסטרול 178.1 מ״ג 1425.1 מ״ג
    סידן 357.4 מ״ג 2859.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 437.1 מ״ג 3497.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מתקינים במעבד מזון את מתאם הדיסק ועליו את דיסק הגירוד, לוחצים על תוכנית SLICE ומגרדים את הזוקיני. מעבירים למסננת מעל קערה, מפזרים מעל את המלח ומערבבים בעזרת ידיים. משאירים ל-10 דקות. סוחטים מדי פעם.

    פשטידת זוקיני ללא גלוטן. צילום: אפיק גבאי
    גוררים את הזוקיני על תוכנית SLICE. צילום: אפיק גבאי

  3. מחליפים את דיסק הגירוד בדיסק הריסוק, לוחצים על תוכנית SLICE ומרסקים את הגבינות.

    =מחליפי את הדיסק ומגררים את הגבינות. צילום: אפיק גבאי
    מחליפי את הדיסק ומגררים את הגבינות. צילום: אפיק גבאי

  4. שמים בקערת ערבוב גדולה את הזוקיני, האורז, 1 גביע שמנת חמוצה, אבקת האפייה, הביצים, 2 כוסות מהגבינות (שומרים את היתר בצד), התבלינים והבצל הירוק (שומרים קצת לקישוט) ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים ומורחים מעל את ¼ גביע השמנת החמוצה. מפזרים מעל את יתרת הגבינות.
  6. אופים את הפשטידה כ-40 דקות, או עד שהיא מתייצבת וכל הגבינות נמסות ומזהיבות.
  7. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית אפייה, מכוונים לחום של 190 מעלות למשך 40 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הפשטידה למכשיר.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים כ-15 דקות לפני שחותכים.
  9. מפזרים בצל ירוק לקישוט, חותכים ומגישים. שומרים במקרר.
    פשטידת זוקיני ללא גלוטן. צילום: אפיק גבאי
    פשטידת זוקיני ללא גלוטן. צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת זוקיני וגבינות ללא גלוטן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בורגול/קינואה.

    Avatar
    סיגלית בר

    למי שאין נינג’ה . מה זה תוכנית SLICE ? מה היא תוכנית ריסוק? ואיך לעשות את השלב האחרון למי שאין פודי נינג’ה.

      Avatar
      מערכת Foody

      הכוונה היא לקיצוץ או גרור כמו בפומפייה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות