צבעוניים ומרעננים: ארבע אפשרויות להכנת שלוקים מפירות העונה

הנשנוש המצנן והמרענן המושלם של הקיץ! שלוקים עם פירות העונה במגוון של טעמים וצבעים, כל אחד יכול לבחור את השלוק המועדף עליו!
הנשנוש המצנן והמרענן המושלם של הקיץ! שלוקים עם פירות העונה במגוון של טעמים וצבעים, כל אחד יכול לבחור את השלוק המועדף עליו!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.6 קק״ל 593.0 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 143.4 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 66.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 179.9 מ״ג 899.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.6 קק״ל 593.0 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 143.4 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 66.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 179.9 מ״ג 899.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

איזה כיף להכין בקלות קינוח שאתם בדרך כלל קונים! יש לכם את כל השליטה על מה הילדים שלכם אוכלים (וגם אתם, לא נגלה אם תקחו אחד). קבלו לא אחד, אלא ארבעה מתכונים מהירים ופשוטים להכנת שלוקים עם פירות מרעננים ומעט סוכר או דבש.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
שרית נובק
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שלוקים ורודים - לימונדה ורודה

שלוקים כתומים - מנגו-פסיפלורה

שלוקים אדומים - בננה, תמר ופירות יער

שלוקים ירוקים - ענבים-קיווי


אופן הכנה

  1. מכניסים לבלנדר את הפירות, המים והסוכר / הדבש של השלוקים אותם תרצו להכין.
  2. טוחנים את הכל למחית חלקה, טועמים ומוסיפים סוכר במידת הצורך. שימו לב שכאשר השלוקים קפואים הם מרגישים פחות מתוקים מהמיץ לפני ההקפאה.
  3. מכניסים את התערובת לתוך שקיות צרות וארוכות ומקפיאים - אפשר גם בתבניות קטנות של ארטיקים.

הערות

  • ניתן להפחית בכמות הסוכר ו/או להוריד לחלוטין ולהמיר ב 1-2 תמרים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צבעוניים ומרעננים: ארבע אפשרויות להכנת שלוקים מפירות העונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רחל כהן

    מאיפה משיגים אריזות לשלוקים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל, אפשר להשיג באיקאה או בחנויות אפייה שונות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות