צ’ילי קון קרנה – תבשיל בשר מקסיקני בטורטיות

לנסוע למקסיקו בלי לעזוב את הארץ - מתכון טעים במיוחד של צ'ילי קון קרנה, תבשיל מקסיקני של בשר ושעועית שמגישים בטורטיה עם מגוון ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ואת השום וקוצצים לקוביות קטנות, ואת הצ’ילי פורסים לפרוסות דקות.
  2. בסיר רחב מטגנים בשמן הזית את הבצל, השום והצ’ילי עד ריכוך.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משנה את צבעו.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השעועית, הפפריקה, הסוכר, הסויה והפלפל השחור ומבשלים במשך 30 דקות.
  5. מורחים על כל טורטיה סלסה צ’יפוטלה ומעליה מניחים את הצ’ילי קון קרנה.
  6. מניחים מעל את רצועות החסה ועלי הכוסברה ומגלגלים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 572.7 קק״ל 3436.0 קק״ל
פחמימות 48.4 גרם 290.3 גרם
שומן 22.2 גרם 133.3 גרם
נתרן 951.1 מ״ג 5706.5 מ״ג
חלבון 31.7 גרם 190.5 גרם
סיבים תזונתיים 7.9 גרם 47.4 גרם
שומן רווי 6.6 גרם 39.4 גרם
כולסטרול 71.7 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 137.9 מ״ג 827.6 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 29.3 מ״ג
אשלגן 702.5 מ״ג 4215.0 מ״ג
אבץ 11.5 מ״ג 69.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody