במקום טיסה של 9 שעות – קוקיז בסגנון ניו יורק של קרין גורן

לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
  • קרין גורן
שמרו
כשר
32 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 476.6 קק״ל 5718.7 קק״ל
    פחמימות 72.9 גרם 874.7 גרם
    שומן 23.5 גרם 281.7 גרם
    נתרן 302.5 מ״ג 3630.3 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 74.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 102.2 גרם
    כולסטרול 91.5 מ״ג 1097.8 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 292.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 182.1 מ״ג 2185.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 476.6 קק״ל 5718.7 קק״ל
    פחמימות 72.9 גרם 874.7 גרם
    שומן 23.5 גרם 281.7 גרם
    נתרן 302.5 מ״ג 3630.3 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 74.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.0 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 102.2 גרם
    כולסטרול 91.5 מ״ג 1097.8 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 292.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 182.1 מ״ג 2185.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

32 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
  6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
  7. הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה או שניתן להשתמש במשטח סיליקון לאפייה.
  8. מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד) ואופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
  9. מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה), שומרים בצנצנת עוגיות.

 

הערות

  • העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במקום טיסה של 9 שעות – קוקיז בסגנון ניו יורק של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Liad Shalev

    במקום חמאה שמתי שמן קוקוס.. יצא מושלם

    Avatar
    jenny salomon

    מגדל מושלם של עוגיות שוקולד ציפס ענקיות! טעים בטירוף!!! מקמח כוסמין

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    עינת אברהמי

    מה קרה אם בטעות שמתי כפית מלח?

      Avatar
      מערכת Foody

      ייצא לך קצת יותר מלוח (בטל בשישים לעומת הסוכר, אבל עדיין)

    Avatar
    זהבית

    ואם אין לי מיקסר?? תשובה מהירה יש מצב,

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אתי, אין צורך במיקסר, אפשר לערבב עם מטרפה ביד

    Avatar
    אלרואית שרעבי

    יצא מצוין!!! בדיוק כמו עוגיית קוקיס של ארומה : ) שווה את ההכנה!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טליה! איזה כיף לשמוע. תמשיכי לשתף אותנו 🙂

      Avatar
      אלרואית שרעבי

      בנוסף, חשוב לי לציין שאני השתמשתי בכוסמין לבן ובמטבעות שוקולד חלב וזה שיבח את העוגיה : )

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טליה! איזה כיף לשמוע ותודה ששיתפת אותנו בשדרוג שלך 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות