בוש קאבר דסקטופ

רוזלך לוטוס פרווה

איך אפשר שלא לאהוב רוזלך לוטוס? קבלו מתכון לאחד מקינוחי הפרווה הכי טעימים שיש! מתכון קל וטעים שכל אחד יכול להכין. תהנו!
איך אפשר שלא לאהוב רוזלך לוטוס? קבלו מתכון לאחד מקינוחי הפרווה הכי טעימים שיש! מתכון קל וטעים שכל אחד יכול להכין. תהנו!
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.0 קק״ל 4862.8 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 701.2 גרם
    שומן 3.0 גרם 179.7 גרם
    נתרן 43.7 מ״ג 2624.7 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 18.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.7 מ״ג 99.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 10.9 מ״ג 651.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.0 קק״ל 4862.8 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 701.2 גרם
    שומן 3.0 גרם 179.7 גרם
    נתרן 43.7 מ״ג 2624.7 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 18.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.7 מ״ג 99.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 10.9 מ״ג 651.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום גבוה, 220 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים במיקסר בהתחלה במהירות איטית של 2 ואז מעלים למהירות של 4 למשך כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ודביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ונותנים לו לתפוח למשך שעה או עד להכפלת הנפח.
  4. לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק מאוד.
  5. מורחים שכבה מכובדת של ממרח לוטוס, מפזרים מעל פירורי עוגיות ומגלגלים לרולדה.
  6. פורסים לפרוסות של 2.5 ס”מ ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה. אופים במשך כ-7 דקות עד שהבצק מתחיל להשחים מעט.
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר מעל.
רוזלך לוטוס פרווה
רוזלך לוטוס פרווה. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוזלך לוטוס פרווה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות