במקום טיסה של 9 שעות – קוקיז בסגנון ניו יורק של קרין גורן

לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 462.6 קק״ל 5551.4 קק״ל
    פחמימות 70.5 גרם 846.4 גרם
    שומן 23.2 גרם 278.8 גרם
    נתרן 297.9 מ״ג 3574.7 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 101.6 גרם
    כולסטרול 84.5 מ״ג 1013.4 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 277.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 176.7 מ״ג 2119.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 462.6 קק״ל 5551.4 קק״ל
    פחמימות 70.5 גרם 846.4 גרם
    שומן 23.2 גרם 278.8 גרם
    נתרן 297.9 מ״ג 3574.7 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 101.6 גרם
    כולסטרול 84.5 מ״ג 1013.4 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 277.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 176.7 מ״ג 2119.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
  6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
  7. הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה או שניתן להשתמש במשטח סיליקון לאפייה.
  8. מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד) ואופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
  9. מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה), שומרים בצנצנת עוגיות.

 

הערות

  • העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במקום טיסה של 9 שעות – קוקיז בסגנון ניו יורק של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Liad Shalev

    במקום חמאה שמתי שמן קוקוס.. יצא מושלם

    Avatar
    jenny salomon

    מגדל מושלם של עוגיות שוקולד ציפס ענקיות! טעים בטירוף!!! מקמח כוסמין

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    דבי

    ערב טוב, אפשר קמח כוסמין 80 אחוז? ישנה את הטעם? תודה!

      Avatar
      Foody Foody

      מומלץ שלא, ישנה את הטעם.

      Avatar
      Foody Foody

      הכוונה ל-12 עוגיות (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות