סנו רקע

חמודות וטעימות: עוגיות חמאה פריכות ומהממות עם ציורי אימוג’י

קינוח קטן ומתוק לארוחת עשר! עוגיות חמאה פריכות ונימוחות עם ציורי אימוג'י חמודים ויפהפיים מאייסינג מתוק וצבעוני
קינוח קטן ומתוק לארוחת עשר! עוגיות חמאה פריכות ונימוחות עם ציורי אימוג'י חמודים ויפהפיים מאייסינג מתוק וצבעוני
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    215
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.3 קק״ל 4306.4 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 211.1 גרם
    שומן 8.5 גרם 169.0 גרם
    נתרן 40.9 מ״ג 817.6 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 31.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 47.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 16.0 מ״ג 320.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    215
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.3 קק״ל 4306.4 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 211.1 גרם
    שומן 8.5 גרם 169.0 גרם
    נתרן 40.9 מ״ג 817.6 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 31.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 47.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 16.0 מ״ג 320.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

עוגיות מחייכות מבצק פריך במיוחד – טעימות לכל שעה ביום! קבלו מתכון קל ומעולה להכנת עוגיות חמאה נהדרות עם ציפוי מתוק ומבריק בצורת אמוג’י. הילדים שלכם יעופו על זה! אם תשתפו אותם בהכנת העוגיות, הם גם יהנו בטירוף!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר, הקמח והמלח ליצירת פירורים ועד שכל החמאה נטמעת בקמח.
  2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומעבדים רק עד שנוצר בצק. מעבירים את הבצק לשקית זיפר L סנו סושי ומקררים במקרר כחצי שעה.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה טבעי סנו סושי.

    עוגיות אימוג'י סנו סושי2
    שמים את עיגולי עוגיות החמאה על נייר אפייה טבעי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. אופים את העוגיות 15 דקות - עד שהעוגיות זהובות. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את האייסינג: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את חלבון הביצה עם אבקת הסוכר. מחלקים את האייסינג לשלוש קערות וצובעים בצבעי המאכל, כך שיהיה הרבה אייסינג בצבע צהוב ומעט אייסינג בצבעים אדום ושחור. מעבירים את האייסינג לשקיות זיפר M סנו סושי.
  7. גוזרים את קצה השקית ומזלפים על העוגיות.

    עוגיות אימוג'י סנו סושי3
    צובעים ומקשטים את העוגיות באייסינג. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  8. משאירים את העוגיות בתבנית עד שהאייסינג מתייבש. שומרים בקופסא אטומה. עוגיות לדרך אפשר לשים בשקית זיפר M סנו סושי.
עוגיות אימוג'י סנו סושי
עוגיות חמאה עם ציורי אימוג’י. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמודות וטעימות: עוגיות חמאה פריכות ומהממות עם ציורי אימוג’י

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, לא, אבל אפשר להשתמש גם בחלבון מפוסטר

      Avatar
      ג

      נראה משהו, יש רעיון לתחליף טבעי לצבע הצהוב? (לימון?)

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לחפש אולי בגוגל יש פתרונות לצבעי מאכל טבעיים 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות