
קינוח מושלם: קונוס מלא בהפתעות מתוקות לל”ג בעומר
לא רק לגלידה: קונוס מלא בהפתעות מתוקות כמו מרשמלו ושוקולדים, שכיף להכין ולאכול יחד עם הילדים ברוח ל"ג בעומר. הנאה מובטחת!
לא רק לגלידה: קונוס מלא בהפתעות מתוקות כמו מרשמלו ושוקולדים, שכיף להכין ולאכול יחד עם הילדים ברוח ל"ג בעומר. הנאה מובטחת!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.4 קק״ל 1340.3 קק״לפחמימות 33.2 גרם 199.4 גרםשומן 9.5 גרם 57.1 גרםנתרן 26.6 מ״ג 159.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרםשומן רווי 5.9 גרם 35.2 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 23.0 מ״גסידן 36.7 מ״ג 220.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 223.0 מ״ג 1337.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות223
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.4 קק״ל 1340.3 קק״לפחמימות 33.2 גרם 199.4 גרםשומן 9.5 גרם 57.1 גרםנתרן 26.6 מ״ג 159.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרםשומן רווי 5.9 גרם 35.2 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 23.0 מ״גסידן 36.7 מ״ג 220.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 223.0 מ״ג 1337.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לא חייב מדורה, על מנת ליהנות מקינוח כייפי ומשמח ברוח ל”ג בעומר, שכיף להכין עם הילדים- וגם לאכול איתם. קונוס מלא בהפתעות, עם מרשמלו, שוקולד וכל מה שכיפי וטוב.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 223 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


מצרכים
-
6 יחידות גביע ופל לגלידה
-
100 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד צ’יפס
-
2 כוסות מיני מרשמלו
-
1 יחידה סנו סושי – נייר אפייה טבעי
-
1 יחידה סנו סושי – רדיד אלומיניום

אופן הכנה
- ממלאים את הגביעים לסירוגין בקוביות שוקולד, מיני מרשמלו, שוקולד צ’יפס וביסקוויטים.
- חותכים רדיד אלומיניום סנו סושי מעט ארוך יותר מאורך הגביע.
- מניחים מעליו נייר אפיה סנו סושי באותו גודל.
כיף להכין עם הילדים: קונוס מלא בהפתעות. צילום: שרית נובק - מניחים את הגביע על המעטפת ומגלגלים מסביב לגביע.
- מהדקים בפינה התחתונה וגם בפתח.
- מחממים במשך כמה דקות מעל גחלים לוהטות, ללא מגע ישירף, או שמכניסים לתוך התנור בתוך ספל עמיד בחום למשך 10 דקות בחום של כ-170 מעלות.
- אוכלים בהנאה ובזהירות.
התוצר הסופי והמתוק. צילום: שרית נובק
אופן הכנה
- ממלאים את הגביעים לסירוגין בקוביות שוקולד, מיני מרשמלו, שוקולד צ’יפס וביסקוויטים.
- חותכים רדיד אלומיניום סנו סושי מעט ארוך יותר מאורך הגביע.
- מניחים מעליו נייר אפיה סנו סושי באותו גודל.
- מניחים את הגביע על המעטפת ומגלגלים מסביב לגביע.
- מהדקים בפינה התחתונה וגם בפתח.
- מחממים במשך כמה דקות מעל גחלים לוהטות, ללא מגע ישירף, או שמכניסים לתוך התנור בתוך ספל עמיד בחום למשך 10 דקות בחום של כ-170 מעלות.
- אוכלים בהנאה ובזהירות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן