סנו רקע

קינוח מושלם: קונוס מלא בהפתעות מתוקות לל”ג בעומר

לא רק לגלידה: קונוס מלא בהפתעות מתוקות כמו מרשמלו ושוקולדים, שכיף להכין ולאכול יחד עם הילדים ברוח ל"ג בעומר. הנאה מובטחת!
לא רק לגלידה: קונוס מלא בהפתעות מתוקות כמו מרשמלו ושוקולדים, שכיף להכין ולאכול יחד עם הילדים ברוח ל"ג בעומר. הנאה מובטחת!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.4 קק״ל 1340.3 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 199.4 גרם
    שומן 9.5 גרם 57.1 גרם
    נתרן 26.6 מ״ג 159.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 220.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 223.0 מ״ג 1337.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.4 קק״ל 1340.3 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 199.4 גרם
    שומן 9.5 גרם 57.1 גרם
    נתרן 26.6 מ״ג 159.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 220.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 223.0 מ״ג 1337.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

לא חייב מדורה, על מנת ליהנות מקינוח כייפי ומשמח ברוח ל”ג בעומר, שכיף להכין עם הילדים- וגם לאכול איתם. קונוס מלא בהפתעות, עם מרשמלו, שוקולד וכל מה שכיפי וטוב.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממלאים את הגביעים לסירוגין בקוביות שוקולד, מיני מרשמלו, שוקולד צ’יפס וביסקוויטים.
  2. חותכים רדיד אלומיניום סנו סושי מעט ארוך יותר מאורך הגביע.
  3.  מניחים מעליו נייר אפיה סנו סושי באותו גודל.

    כיף להכין עם הילדים: קונוסים מלאים בהפתעות. צילום: שרית נובק
    כיף להכין עם הילדים: קונוס מלא בהפתעות. צילום: שרית נובק

  4. מניחים את הגביע על המעטפת ומגלגלים מסביב לגביע.
  5. מהדקים בפינה התחתונה וגם בפתח.
  6. מחממים במשך כמה דקות מעל גחלים לוהטות, ללא מגע ישירף, או שמכניסים לתוך התנור בתוך ספל עמיד בחום למשך 10 דקות בחום של כ-170 מעלות.
  7. אוכלים בהנאה ובזהירות.

    התוצר הסופי והמתוק. צילום: שרית נובק
    התוצר הסופי והמתוק. צילום: שרית נובק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח מושלם: קונוס מלא בהפתעות מתוקות לל”ג בעומר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות