טיפ סנו סושי
שימו את נייר האפייה הטבעי של סנו סושי על התבנית/הקרש כתחתית לממתקים על מנת למנוע הידבקות בזמן ההקפאה - בסיום תוכלו לשלוף בקלות כל ממתק.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 8 |
---|
שימו את נייר האפייה הטבעי של סנו סושי על התבנית/הקרש כתחתית לממתקים על מנת למנוע הידבקות בזמן ההקפאה - בסיום תוכלו לשלוף בקלות כל ממתק.
שלום 🙂 אפשר להשתמש בפטל קפוא?
רק אם יש לך בלנדר חזק שמאפשר טחינה של הפטל כשהוא קפוא (לא מומלץ להפשיר ולהקפיא מחדש)
אפשר להכין עם פרי אחר במקום פטל?
פרי יער אחר – תותים או אוכמניות למשל