סנו רקע

קינוח פרווה לנשנוש: ממתק פטל ושוקולד מריר

קינוח פרווה מושלם שכל אחד יכול להכין בעשר דקות הכנה בלבד. מועכים את הפטל, המייפל והצ'יה יחד, מקפיאים ומצפים בשוקולד מריר - נשנוש קל וטעים
קינוח פרווה מושלם שכל אחד יכול להכין בעשר דקות הכנה בלבד. מועכים את הפטל, המייפל והצ'יה יחד, מקפיאים ומצפים בשוקולד מריר - נשנוש קל וטעים
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.2 קק״ל 1361.3 קק״ל
    פחמימות 21.9 גרם 175.0 גרם
    שומן 7.3 גרם 58.5 גרם
    נתרן 3.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 40.7 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 34.0 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 43.0 מ״ג 343.8 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 223.6 מ״ג 1788.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.2 קק״ל 1361.3 קק״ל
    פחמימות 21.9 גרם 175.0 גרם
    שומן 7.3 גרם 58.5 גרם
    נתרן 3.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 40.7 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 34.0 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 43.0 מ״ג 343.8 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 223.6 מ״ג 1788.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
חיה טבואדה
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מועכים את הפטל יחד עם זרעי הצ’יה וסירופ המייפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מרפדים תבנית או קרש בנייר אפייה טבעי סנו סושי למנוע הידבקות לכלי, ומניחים כף אחת מהתערובת בצורה עגולה.
  3. מקפיאים למשך כשעה.
  4. ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל ומצפים כל ממתק בשוקולד המומס ומקפיאים לעוד שעה נוספת.
קינוח פרווה - שוקולד מריר ופטל1
קינוח פרווה מטריף - נשנושי פטל ושוקולד מריר. צילום: חיה טבואדה

tip

טיפ סנו סושי

שימו את נייר האפייה הטבעי של סנו סושי על התבנית/הקרש כתחתית לממתקים על מנת למנוע הידבקות בזמן ההקפאה - בסיום תוכלו לשלוף בקלות כל ממתק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח פרווה לנשנוש: ממתק פטל ושוקולד מריר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רויטל

    שלום 🙂 אפשר להשתמש בפטל קפוא?

      Avatar
      מערכת Foody

      רק אם יש לך בלנדר חזק שמאפשר טחינה של הפטל כשהוא קפוא (לא מומלץ להפשיר ולהקפיא מחדש)

    Avatar
    תפארת

    אפשר להכין עם פרי אחר במקום פטל?

      Avatar
      מערכת Foody

      פרי יער אחר – תותים או אוכמניות למשל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות