-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 459.7 קק״ל 4137.4 קק״לפחמימות 45.3 גרם 407.6 גרםשומן 27.9 גרם 251.1 גרםנתרן 162.6 מ״ג 1463.8 מ״גחלבון 7.1 גרם 64.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 16.8 גרםשומן רווי 15.5 גרם 139.5 גרםכולסטרול 76.2 מ״ג 685.6 מ״גסידן 151.9 מ״ג 1367.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 310.7 מ״ג 2796.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 20 דק׳כולל 12 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות460
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 459.7 קק״ל 4137.4 קק״לפחמימות 45.3 גרם 407.6 גרםשומן 27.9 גרם 251.1 גרםנתרן 162.6 מ״ג 1463.8 מ״גחלבון 7.1 גרם 64.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 16.8 גרםשומן רווי 15.5 גרם 139.5 גרםכולסטרול 76.2 מ״ג 685.6 מ״גסידן 151.9 מ״ג 1367.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 310.7 מ״ג 2796.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 460 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
קסטה
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 צנצנת חלב מרוכז
-
1/2 חבילה פתי בר שוקולד
תוספות
-
50 גרם סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד.
- מניחים נייר אפייה לתבנית מלבנית בתבנית.
- מסדרים בתבנית בצפיפות את שכבת הפתי בר. משטחים מעל את תערובת השמנת ומכסים בשכבת פתי בר נוספת.
- מקפיאים למשך הלילה.
- מוציאים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים בצורה של הפתי בר.
- טובלים את הצדדים בסוכריות צבעוניות ומגישים.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד.
- מניחים נייר אפייה לתבנית מלבנית בתבנית.
- מסדרים בתבנית בצפיפות את שכבת הפתי בר. משטחים מעל את תערובת השמנת ומכסים בשכבת פתי בר נוספת.
- מקפיאים למשך הלילה.
- מוציאים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים בצורה של הפתי בר.
- טובלים את הצדדים בסוכריות צבעוניות ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי אם אני צריכה להכין לכמות של כ30 ילדים בערך מה כמות המצרכים שאני צריכה בבקשה?
היי לין, תשני את כמות המנות (מעל רשימ תהמצרכים) מ-9 ל-36 (כלומר, פי 4) ואז יצאו לך כמויות טובות ומדויקות וגם אקסטרה.