קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה

עוגת שמרים רכה עם ריח משגע, הפעם בגירסה מלוחה וממכרת במיוחד. קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק ומשדרגת את המאפה לרמה מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

שימון הבצק

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מרכיבים את הקראנצים ומתפיחים שוב: לשים דקה-שתיים את הבצק ומחלקים לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי 4 מ”מ.
  4. מורחים עלה אחד בממרח פסטו ועלה שני בעגבניות מיובשות, מפזרים גבינת פטה ומגלגלים לגליל.
  5. חוצים כל גליל לאורכו בעזרת סכין חלק. מניחים את שני חצאי הגליל זה על זה בצורת X, כשצידם הפתוח (החתוך) פונה לאותו צד, מלפפים לצמה ומהדקים בקצוות.
  6. מניחים כל צמה בתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  7. אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
  8. מברישים את הקראנצים בביצה הטרופה.
  9. אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד להזהבה של הקראנצים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1531.8 קק״ל 3063.6 קק״ל
פחמימות 198.0 גרם 395.9 גרם
שומן 60.8 גרם 121.6 גרם
נתרן 4324.4 מ״ג 8648.8 מ״ג
חלבון 51.1 גרם 102.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 31.1 גרם 62.2 גרם
כולסטרול 375.5 מ״ג 751.0 מ״ג
סידן 277.1 מ״ג 554.1 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 1.6 מ״ג
אשלגן 252.6 מ״ג 505.1 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar