רוגלך שוקולד חלבה מ-3 מרכיבים

למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד של רוגלך שוקולד חלבה שמכינים בקלות ובזריזות מבצק עלים קפוא
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. משמנים נייר אפייה בתרסיס שמן. פורשים את הבצק על הנייר המשומן. מורחים את הממרח על הבצק וסוגרים למעין ספר בצורת מלבן. מניחים מעל נייר אפייה משומן ומרדדים עוד קצת.
  3. חותכים את המלבן למשולשים צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לקודקוד שלו. מניחים בתבנית.
  4. אופים בתנור בחם כ-25 דקות עד שהרוגלך זהובים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 57.4 קק״ל 860.3 קק״ל
פחמימות 4.2 גרם 63.6 גרם
שומן 4.0 גרם 60.5 גרם
נתרן 3.8 מ״ג 57.4 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 15.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.4 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 18.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 36.0 מ״ג 539.4 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody