טריק עולמי! רוטב סלט ללא מיונז בטעם עשיר ומיוחד
מתכון לרוטב כל כך טעים שכולם יבקשו מכם את המתכון. לא אוהבים מיונז? רוטב סלט ללא מיונז במרקם מפתיע, נהדר וסמיך, מבלי להשתמש בטיפת מיונז!
מתכון לרוטב כל כך טעים שכולם יבקשו מכם את המתכון. לא אוהבים מיונז? רוטב סלט ללא מיונז במרקם מפתיע, נהדר וסמיך, מבלי להשתמש בטיפת מיונז!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1359.4 קק״ל 1359.4 קק״לפחמימות 13.0 גרם 13.0 גרםשומן 143.4 גרם 143.4 גרםנתרן 46.1 מ״ג 46.1 מ״גחלבון 6.2 גרם 6.2 גרםסיבים תזונתיים 8.9 גרם 8.9 גרםשומן רווי 23.7 גרם 23.7 גרםכולסטרול 28.6 מ״ג 28.6 מ״גסידן 157.2 מ״ג 157.2 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 912.5 מ״ג 912.5 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1359
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1359.4 קק״ל 1359.4 קק״לפחמימות 13.0 גרם 13.0 גרםשומן 143.4 גרם 143.4 גרםנתרן 46.1 מ״ג 46.1 מ״גחלבון 6.2 גרם 6.2 גרםסיבים תזונתיים 8.9 גרם 8.9 גרםשומן רווי 23.7 גרם 23.7 גרםכולסטרול 28.6 מ״ג 28.6 מ״גסידן 157.2 מ״ג 157.2 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 912.5 מ״ג 912.5 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״גסגור
איך מכינים רוטב קרמי וטעים בלי מיונז? שני טיפים חשובים:
- שימוש בשמנת – השמנת תחליף את המיונז, תספק את השומן הדרוש ותיתן טעם נפלא, שיגרום לכם להחליף את רוטב המיונז לתמיד.
- שימוש בבלנדר – הבלנדר יקרים את הרוטב ויצור לנו רוטב סמיך וטוב במקרם הנכון.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1359 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
חופן חסה רומיתקרועה ביד
-
חופן חסה סלנובהקרועה ביד
-
חופן עלי רוקט
-
1 שקית עלי בייבי
רוטב
-
1/2 אבוקדו בינוניבשל
-
3 כפות חומץ בן יין לבן
-
1 שן שום
-
1 קופסה אנשובי
-
1/4 כפית סוכר לבן
-
1 כף מיץ לימון
-
4 כפות שמנת לבישול 15%
-
1/2 כוס שמן זית
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
2 גבעולי בזיליקוםקצוצים
-
1/4 בצל סגול בינוניקצוץ דק
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מעבירים לקערה יפה את כל העלים השטופים.
- טוחנים בבלנדר את האבוקדו, החומץ, השום, אנשובי, מיץ הלימון והסוכר עד למחית אחידה.
- מזלפים בעדינות את השמן לתוך המחית, תוך כדי טחינה בבלנדר.
- מערבבים לתוך הבלילה את השמנת המתוקה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והבצל.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- שומרים את הרוטב בצנצנת במקרר לפחות 3 שעות.
- הגשה: מערבבים את הרוטב עם סלט החסה הרענן.
אופן הכנה
- מעבירים לקערה יפה את כל העלים השטופים.
- טוחנים בבלנדר את האבוקדו, החומץ, השום, אנשובי, מיץ הלימון והסוכר עד למחית אחידה.
- מזלפים בעדינות את השמן לתוך המחית, תוך כדי טחינה בבלנדר.
- מערבבים לתוך הבלילה את השמנת המתוקה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והבצל.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- שומרים את הרוטב בצנצנת במקרר לפחות 3 שעות.
- הגשה: מערבבים את הרוטב עם סלט החסה הרענן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן