רקע יטבתה

טריק עולמי! רוטב סלט ללא מיונז בטעם עשיר ומיוחד

מתכון לרוטב כל כך טעים שכולם יבקשו מכם את המתכון. לא אוהבים מיונז? רוטב סלט ללא מיונז במרקם מפתיע, נהדר וסמיך, מבלי להשתמש בטיפת מיונז!
מתכון לרוטב כל כך טעים שכולם יבקשו מכם את המתכון. לא אוהבים מיונז? רוטב סלט ללא מיונז במרקם מפתיע, נהדר וסמיך, מבלי להשתמש בטיפת מיונז!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1272
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1271.5 קק״ל 1271.5 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן 135.0 גרם 135.0 גרם
    נתרן 46.1 מ״ג 46.1 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 4.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.9 מ״ג 118.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 875.7 מ״ג 875.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1272
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1271.5 קק״ל 1271.5 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן 135.0 גרם 135.0 גרם
    נתרן 46.1 מ״ג 46.1 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 4.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.9 מ״ג 118.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 875.7 מ״ג 875.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

איך מכינים רוטב קרמי וטעים בלי מיונז? שני טיפים חשובים:

  1. שימוש בשמנת – השמנת תחליף את המיונז, תספק את השומן הדרוש ותיתן טעם נפלא, שיגרום לכם להחליף את רוטב המיונז לתמיד.
  2. שימוש בבלנדר – הבלנדר יקרים את הרוטב ויצור לנו רוטב סמיך וטוב במקרם הנכון.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מעבירים לקערה יפה את כל העלים השטופים.
  2. טוחנים בבלנדר את האבוקדו, החומץ, השום, אנשובי, מיץ הלימון והסוכר עד למחית אחידה.
  3. מזלפים בעדינות את השמן לתוך המחית, תוך כדי טחינה בבלנדר.
  4. מערבבים לתוך הבלילה את השמנת המתוקה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והבצל.
  5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  6. שומרים את הרוטב בצנצנת במקרר לפחות 3 שעות.
  7. הגשה: מערבבים את הרוטב עם סלט החסה הרענן.

    רוטב סלט ללא מיונז 1
    רוטב סלט ללא מיונז. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טריק עולמי! רוטב סלט ללא מיונז בטעם עשיר ומיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים