שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה

ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
  3. קולפים וחוצים את בצלי השאלוט.
  4. מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
  5. שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב.
  6. צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 344.7 קק״ל 1378.8 קק״ל
פחמימות 17.2 גרם 68.8 גרם
שומן 19.3 גרם 77.2 גרם
נתרן 1219.5 מ״ג 4878.2 מ״ג
חלבון 23.9 גרם 95.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרם
כולסטרול 112.8 מ״ג 451.4 מ״ג
סידן 42.7 מ״ג 170.9 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
אשלגן 509.9 מ״ג 2039.5 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody