אהרוני וארוחת השבת- שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה

ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
54 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.3 קק״ל 969.3 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 137.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 42.5 גרם
    נתרן 792.7 מ״ג 3171.0 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.6 מ״ג 106.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 199.2 מ״ג 796.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.3 קק״ל 969.3 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 137.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 42.5 גרם
    נתרן 792.7 מ״ג 3171.0 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.6 מ״ג 106.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 199.2 מ״ג 796.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
54 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
  3. קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. חוצים את השום.
  4. מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
  5. שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב. מניחים ענפי תימין על העוף.
  6. צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.
    עוף עם דלורית - מלך השבת של אהרוני
    עוף עם דלורית - מלך השבת של אהרוני
    עוף עם דלורית - גם מקרוב זה מושלם!
    עוף עם דלורית - גם מקרוב זה מושלם!

     

 

הערות

  • אפשר לפזר גרעיני רימונים מעל המנה, זה מקסים כמו יהלומים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אהרוני וארוחת השבת- שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

      Avatar
      עליזה עליון

      האם לצלות. בתוכני אפיה גריל או בטורבו?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עליזה, להשתמש בחום עליון תחתון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות