עוף טוב - מהמשק לצלחת

אהרוני וארוחת השבת- שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה

ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוף

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
  3. קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. חוצים את השום.
  4. מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
  5. שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב. מניחים ענפי תימין על העוף.
  6. צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.
    עוף עם דלורית - מלך השבת של אהרוני
    עוף עם דלורית - מלך השבת של אהרוני

    עוף עם דלורית - גם מקרוב זה מושלם!
    עוף עם דלורית - גם מקרוב זה מושלם!

הערות

  • אפשר לפזר גרעיני רימונים מעל המנה, זה מקסים כמו יהלומים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 390.1 קק״ל 1560.5 קק״ל
פחמימות 34.0 גרם 136.1 גרם
שומן 15.8 גרם 63.3 גרם
נתרן 1228.7 מ״ג 4915.0 מ״ג
חלבון 27.2 גרם 108.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
כולסטרול 112.8 מ״ג 451.4 מ״ג
סידן 140.4 מ״ג 561.7 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.8 מ״ג
אשלגן 726.4 מ״ג 2905.5 מ״ג
אבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    דנה סויסה

    אהרוני האלוף! הכנתי ויצאמושלם. גרף מלא מחמאות!

    Avatar
    מורן עירוני

    ממש טעים ופשוט להכנה! הילדים טרפו

הצג עוד