שושנת תפוחים ושקדים: אור בן אוליאל חוגג את ראש השנה!
שושנת תפוחים ושקדים בכלים אישיים יפהפיים ומושלמים לראש השנה, כמו שאור בן אוליאל יודע להפתיע. כי הכי כיף לזלול את הקינוח לבד בלי כיבודים!
שושנת תפוחים ושקדים בכלים אישיים יפהפיים ומושלמים לראש השנה, כמו שאור בן אוליאל יודע להפתיע. כי הכי כיף לזלול את הקינוח לבד בלי כיבודים!
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 315.0 קק״ל 1889.9 קק״לפחמימות 32.4 גרם 194.6 גרםשומן 52.6 גרם 315.4 גרםנתרן 55.1 מ״ג 330.7 מ״גחלבון 32.5 גרם 195.0 גרםסיבים תזונתיים 32.3 גרם 193.7 גרםשומן רווי 45.0 גרם 270.2 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 516.2 מ״גסידן 60.7 מ״ג 364.4 מ״גברזל 32.3 מ״ג 193.9 מ״גאשלגן 40.1 מ״ג 240.3 מ״גאבץ 32.3 מ״ג 193.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות315
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 315.0 קק״ל 1889.9 קק״לפחמימות 32.4 גרם 194.6 גרםשומן 52.6 גרם 315.4 גרםנתרן 55.1 מ״ג 330.7 מ״גחלבון 32.5 גרם 195.0 גרםסיבים תזונתיים 32.3 גרם 193.7 גרםשומן רווי 45.0 גרם 270.2 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 516.2 מ״גסידן 60.7 מ״ג 364.4 מ״גברזל 32.3 מ״ג 193.9 מ״גאשלגן 40.1 מ״ג 240.3 מ״גאבץ 32.3 מ״ג 193.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 315 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם חמאה
-
1 כוס אבקת שקדים
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
4 חלבונים L
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית ונילאיכותית
-
טריים
אופן הכנה
- קולפים את התפוחים ומעבירים בספירולייזר נינג’ה, מסלסלים וממלאים ושומרים בצד.
- אם התפוחים מחכים יותר מידי זמן בצד, יש לסחוט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.
- ממיסים בסיר את החמאה ומרתיחים עד להשחמה.
- בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם אבקת הסוכר עד התייצבות קלה.
- מערבבים את החלבונים המוקצפים, תמצית הווניל, אבקת השקדים והחמאה יחד עם מערבל, בעזרת להב לישת הבצק, במעבד המזון של נינג’ה בתוכנית “Dough”.
- הבצק אמור לצאת נוזלי כמו בלילת עוגה בחושה.
- לבסוף מערבבים בעדינות עם כפתור “LOW”.
- ממלאים כלים אישיים (המתאימים לאפייה בתנור) בשליש מכמות הנוזל.
- מסלסלים את רצועות התפוחים מעל באופן שרצועות התפוח יעלו על גובה הכלים.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 17-20 דקות, עד השחמה יפה.
אופן הכנה
- קולפים את התפוחים ומעבירים בספירולייזר נינג’ה, מסלסלים וממלאים ושומרים בצד.
- אם התפוחים מחכים יותר מידי זמן בצד, יש לסחוט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.
- ממיסים בסיר את החמאה ומרתיחים עד להשחמה.
- בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם אבקת הסוכר עד התייצבות קלה.
- מערבבים את החלבונים המוקצפים, תמצית הווניל, אבקת השקדים והחמאה יחד עם מערבל, בעזרת להב לישת הבצק, במעבד המזון של נינג’ה בתוכנית “Dough”.
- הבצק אמור לצאת נוזלי כמו בלילת עוגה בחושה.
- לבסוף מערבבים בעדינות עם כפתור “LOW”.
- ממלאים כלים אישיים (המתאימים לאפייה בתנור) בשליש מכמות הנוזל.
- מסלסלים את רצועות התפוחים מעל באופן שרצועות התפוח יעלו על גובה הכלים.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 17-20 דקות, עד השחמה יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואו נראה דלישס