שילוב מושלם: עוגת גבינה אפויה בציפוי קרמל מלוח

חגיגת שבועות לא תיהיה מושלמת בלי עוגה מושקעת, קבלו מתכון לשילוב גאוני של מתוק ומלוח - עוגת גבינה אפויה בציפוי קרמל מלוח עשיר בטעמים ומרקמים
חגיגת שבועות לא תיהיה מושלמת בלי עוגה מושקעת, קבלו מתכון לשילוב גאוני של מתוק ומלוח - עוגת גבינה אפויה בציפוי קרמל מלוח עשיר בטעמים ומרקמים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4483
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4482.9 קק״ל 4482.9 קק״ל
    פחמימות 553.7 גרם 553.7 גרם
    שומן 236.3 גרם 236.3 גרם
    נתרן 2020.3 מ״ג 2020.3 מ״ג
    חלבון 54.2 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 133.1 גרם 133.1 גרם
    כולסטרול 2015.0 מ״ג 2015.0 מ״ג
    סידן 483.6 מ״ג 483.6 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 5123.2 מ״ג 5123.2 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4483
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4482.9 קק״ל 4482.9 קק״ל
    פחמימות 553.7 גרם 553.7 גרם
    שומן 236.3 גרם 236.3 גרם
    נתרן 2020.3 מ״ג 2020.3 מ״ג
    חלבון 54.2 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 133.1 גרם 133.1 גרם
    כולסטרול 2015.0 מ״ג 2015.0 מ״ג
    סידן 483.6 מ״ג 483.6 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 5123.2 מ״ג 5123.2 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית

קרמל מלוח


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בסיס מערבבים את כל החומרים יחד ומהדקים את הפירורים לתחתית ולשולי התבנית עד לחצי מגובהה. מעבירים למקרר עד לסיום הכנת המלית.
  3. מכינים את המלית: במיקסר עם וו גיטרה (או ידנית עם מטרפה) מערבבים גבינה, שמנת חמוצה וסוכר במשך כמה דקות, עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מדי פעם מגרדים את תחתית הקערה כדי שלא תתגבש שם גבינה.
  4. מוסיפים את הביצים, הוניל ומיץ הלימון בשני שלבים ומערבבים עד לאחידות.
  5. יוצקים את המלית על הבסיס, כך שהתערובת תכסה את שולי הבסיס.
  6. מכניסים לתנור החם לכ־50 דקות; אחרי 25 דקות מסובבים את התבנית (באפייה ייתכן שייווצר סדק בגבינה. לא לדאוג, אחרי שמוציאים את העוגה מהתנור היא “תתיישב” והסדק ייסגר).
  7. מכינים את הקרמל: בסיר מחממים את השמנת המתוקה והמלח ומניחים בצד (זהירות זה רותח!).
  8. בסיר נוסף עם תחתית עבה שמים מעט סוכר, וכשהוא נמס מוסיפים בהדרגה את יתר הסוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל בעל צבע עמוק.
  9. מוסיפים פנימה בזהירות את השמנת המחוממת ואת החמאה ומערבבים עד להטמעה.מתכון עוגת גבינה קרמל מלוח 76785
  10. מצננים מעט ושופכים על העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שילוב מושלם: עוגת גבינה אפויה בציפוי קרמל מלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות