רקע הייסנס Hisense

שכבות של מתיקות ועונג: עוגת ביסקוויטים לכל המשפחה

אמרתם עוגה ישראלית- אמרתם עוגת ביסקוויטים! מתכון מושלם לעוגה קלאסית עם טעם של ילדות. שמחה ועונג לכל המשפחה.
אמרתם עוגה ישראלית- אמרתם עוגת ביסקוויטים! מתכון מושלם לעוגה קלאסית עם טעם של ילדות. שמחה ועונג לכל המשפחה.
  • שרית נובק
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3313
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3313.2 קק״ל 3313.2 קק״ל
    פחמימות 302.4 גרם 302.4 גרם
    שומן 201.5 גרם 201.5 גרם
    נתרן 6578.3 מ״ג 6578.3 מ״ג
    חלבון 71.6 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 117.2 גרם 117.2 גרם
    כולסטרול 98.8 מ״ג 98.8 מ״ג
    סידן 901.6 מ״ג 901.6 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 1354.9 מ״ג 1354.9 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3313
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3313.2 קק״ל 3313.2 קק״ל
    פחמימות 302.4 גרם 302.4 גרם
    שומן 201.5 גרם 201.5 גרם
    נתרן 6578.3 מ״ג 6578.3 מ״ג
    חלבון 71.6 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 117.2 גרם 117.2 גרם
    כולסטרול 98.8 מ״ג 98.8 מ״ג
    סידן 901.6 מ״ג 901.6 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 1354.9 מ״ג 1354.9 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור

שרית נובק מציגה: עוגת ביסקוויטים קלאסית בדיוק בזמן לחג השבועות! שכבות של ביסקוויטים מתקתקים, קרם עשיר של שמנת וגבינה וטופינג שוקולדי – העוגה המושלמת לשולחן החג שלכם או לכל אירוע משמח אחר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


שכבות ביסקוויטים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המיועדת להקצפה עם הסוכר, פודינג הווניל והחלב עד שמתקבל קרם רך. מוסיפים את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה ומערבבים היטב לאיחוד.
  2. מכינים את שכבות העוגה: מסדרים שכבה של מחצית מכמות הפתי- בר וניל בתחתית התבנית ומברישים אותם היטב בחלב. יוצקים מעל כשליש מכמות הקרם ומיישרים.
  3. מסדרים שכבה נוספת, הפעם של פתי- בר שוקולד, מברישים בחלב ומעל יוצקים מחצית מהקרם שנותר ומיישרים.
  4. מסדרים שכבת פתי- בר וניל נוספת, מברישים שוב בחלב ויוצקים מעל את שארית הקרם ומיישרים.
  5. מגרדים מעל העוגה את שוקולד החלב ומכניסים למקרר להתייצבות למשך 6 שעות. מגישים קר.
עוגת ביסקוויטים 1
עוגת ביסקוויטים קלאסית, רכה וטעימה בטעמי שוקולד וגבינה. צילום: שרית נובק

הערות

  • העוגה מכילה כמות גבוהה של סוכרים ועל כן מומלץ לצרוך במתינות ולא בשגרה :)
tip

טיפ מקרר Hisense

את מוצרי החלב מומלץ לאחסן במגירת האפס במקרר השומרת על טמפרטורה מתאימה, כך יהיו טריים להכנת העוגות הטובות ביותר לכל המשפחה!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שכבות של מתיקות ועונג: עוגת ביסקוויטים לכל המשפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות