שניצל ללא גלוטן ברוטב דבש והדרים

איילת הירשמן מפתיעה במתכון של שניצל ללא גלוטן - משתמשים בקמח תירס מתובל לציפוי השניצל ומגישים בליווי רוטב דבש מתקתק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  3. מכינים את השניצלים: מכינים קערה שטוחה עם קמח התירס, מוסיפים פפריקה, 1/2 כפית מלח ושמן זית ומערבבים.
  4. מכינים קערה שטוחה נוספת ושמים בה את הביצים, החרדל, המיונז, הדבש, הפפריקה, הפטרוזיליה ו-1/2 כפית מלח, מערבבים וטורפים היטב.
  5. טובלים כל נתח עוף בקערת הביצים ומעבירים לקערת קמח התירס. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
  6. אופים 15 דקות, במהלכן הופכים את השניצלים בתבנית כדי שיזיהבו היטב גם מהצד השני. מוציאים.
  7. מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים היטב במזלג עד שהוא מתאחד. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים עם השניצל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 224.9 קק״ל 1349.3 קק״ל
פחמימות 23.9 גרם 143.6 גרם
שומן 11.7 גרם 70.4 גרם
נתרן 987.9 מ״ג 5927.6 מ״ג
חלבון 5.3 גרם 31.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.5 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 11.4 גרם
כולסטרול 89.2 מ״ג 535.1 מ״ג
סידן 25.9 מ״ג 155.6 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 108.6 מ״ג 651.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody