רקע יטבתה

תירס קפה הוואנה היישר מניו יורק אלכם הביתה

תירס קפה הוואנה המפורסם קל להכנה גם בבית. את החטיף המקסיקני צולים עד שהוא מפיץ ריח משגע בכל השכונה ואז מורחים בממרח קרם שמנת. אנחנו התאהבנו!
תירס קפה הוואנה המפורסם קל להכנה גם בבית. את החטיף המקסיקני צולים עד שהוא מפיץ ריח משגע בכל השכונה ואז מורחים בממרח קרם שמנת. אנחנו התאהבנו!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.7 קק״ל 1758.8 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 117.8 גרם
    שומן 30.6 גרם 122.5 גרם
    נתרן 606.2 מ״ג 2424.9 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 53.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 15.5 גרם 62.1 גרם
    כולסטרול 55.8 מ״ג 223.0 מ״ג
    סידן 205.3 מ״ג 821.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 16.1 מ״ג 64.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.7 קק״ל 1758.8 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 117.8 גרם
    שומן 30.6 גרם 122.5 גרם
    נתרן 606.2 מ״ג 2424.9 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 53.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 15.5 גרם 62.1 גרם
    כולסטרול 55.8 מ״ג 223.0 מ״ג
    סידן 205.3 מ״ג 821.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 16.1 מ״ג 64.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


 אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את קלחי התירס במשך 20 דקות עד שהם מתרככים. 
  2. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה.
  3. מוסיפים את השמן למחבת וצולים את קלחי התירס במשך כ-5 דקות מכל צד.

    תירס קפה הוואנה 3
    מקציפים את השמנת המתוקה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  4. מקציפים את השמנת המתוקה במערבל ידני במשך 7 דקות עד שהיא מסמיכה.
  5. מקפלים לתוכה את השמנת החמוצה, המלח, השום הכתוש וחצי מהכוסברה הקצוצה.
  6. מורחים כל קלח מכל הצדדים בקצפת המתובלת ומצפים היטב בגבינת הפרמז’ן.
  7. להגשה בוזקים מעט מאבקת הצ’יפוטלה\הצי’לי ומהכוסברה הנותרת.

    תירס קפה הוואנה 5
    תירס קפה הוואנה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תירס קפה הוואנה היישר מניו יורק אלכם הביתה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות