אתם חייבים להכין: עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל
מתכון מהיר וקל להכנה של נעמה פלד לעוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל, שילוב של כל מה שטוב וטעים בעוגיה אחת שלא תצליחו להפסיק לאכול
מתכון מהיר וקל להכנה של נעמה פלד לעוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל, שילוב של כל מה שטוב וטעים בעוגיה אחת שלא תצליחו להפסיק לאכול
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 170.1 קק״ל 6803.6 קק״לפחמימות 21.5 גרם 859.1 גרםשומן 9.9 גרם 397.3 גרםנתרן 36.9 מ״ג 1477.5 מ״גחלבון 2.9 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 53.4 גרםשומן רווי 4.8 גרם 192.1 גרםכולסטרול 28.1 מ״ג 1124.8 מ״גסידן 31.4 מ״ג 1254.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 105.1 מ״ג 4203.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות170
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 170.1 קק״ל 6803.6 קק״לפחמימות 21.5 גרם 859.1 גרםשומן 9.9 גרם 397.3 גרםנתרן 36.9 מ״ג 1477.5 מ״גחלבון 2.9 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 53.4 גרםשומן רווי 4.8 גרם 192.1 גרםכולסטרול 28.1 מ״ג 1124.8 מ״גסידן 31.4 מ״ג 1254.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 105.1 מ״ג 4203.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 14.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
2 ביצים Lבטמפרטורת החדר
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1 קורט מלח גס
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות קמח לבןמנופה
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 כוסות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
200 גרם שוקולד לבןקצוץ גס
-
1 כוס קוקוס טחון
-
1/2 כוס שקדים טחונים
-
1 כוס צימוקים בהירים(לא חובה)
-
1 כוס שקדים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
- במערבל עם וו גיטרה מערבבים חמאה עם שני סוגי הסוכר, במהירות בינונית עד לקבלת קרם חלק. בערך שתי דקות.
- מוסיפים תוך כדי עירבול את הביצים אחת אחת, עד שהן נעלמות בבלילה. מוסיפים את תמצית הוניל.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח והסודה לשתיה ומערבלים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את שיבולת השועל, הקוקוס, השקדים הטחונים, השוקולד הלבן, הצימוקים והשקדים הקצוצים, ומערבבים היטב.
- בעזרת כף גלידה מניחים על תבנית מצופה נייר אפיה את הבצק במרווחים של 4-5 סנטימטר בין עוגיה לעוגיה.
- אופים עד להזהבה בערך 15 דקות (תלוי בתנור) ואז מצננים על רשת.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
- במערבל עם וו גיטרה מערבבים חמאה עם שני סוגי הסוכר, במהירות בינונית עד לקבלת קרם חלק. בערך שתי דקות.
- מוסיפים תוך כדי עירבול את הביצים אחת אחת, עד שהן נעלמות בבלילה. מוסיפים את תמצית הוניל.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח והסודה לשתיה ומערבלים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את שיבולת השועל, הקוקוס, השקדים הטחונים, השוקולד הלבן, הצימוקים והשקדים הקצוצים, ומערבבים היטב.
- בעזרת כף גלידה מניחים על תבנית מצופה נייר אפיה את הבצק במרווחים של 4-5 סנטימטר בין עוגיה לעוגיה.
- אופים עד להזהבה בערך 15 דקות (תלוי בתנור) ואז מצננים על רשת.
יש לנו עוד מתכונים של עוגיות: