אתם חייבים להכין: עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל

מתכון מהיר וקל להכנה של נעמה פלד לעוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל, שילוב של כל מה שטוב וטעים בעוגיה אחת שלא תצליחו להפסיק לאכול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  2. במערבל עם וו גיטרה מערבבים חמאה עם שני סוגי הסוכר, במהירות בינונית עד לקבלת קרם חלק. בערך שתי דקות.
  3. מוסיפים תוך כדי עירבול את הביצים אחת אחת, עד שהן נעלמות בבלילה. מוסיפים את תמצית הוניל.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח והסודה לשתיה ומערבלים לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים את שיבולת השועל, הקוקוס, השקדים הטחונים, השוקולד הלבן, הצימוקים והשקדים הקצוצים, ומערבבים היטב.
  6. בעזרת כף גלידה מניחים על תבנית מצופה נייר אפיה את הבצק במרווחים של 4-5 סנטימטר בין עוגיה לעוגיה.
  7. אופים עד להזהבה בערך 15 דקות (תלוי בתנור) ואז מצננים על רשת.

    עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל. צילום: נעמה פלד
    עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל. צילום: נעמה פלד

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 159.1 קק״ל 6363.6 קק״ל
פחמימות 20.7 גרם 826.7 גרם
שומן 9.2 גרם 369.4 גרם
נתרן 35.5 מ״ג 1419.9 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 99.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 46.3 גרם
שומן רווי 4.7 גרם 189.5 גרם
כולסטרול 26.0 מ״ג 1040.4 מ״ג
סידן 27.6 מ״ג 1104.8 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 16.4 מ״ג
אשלגן 94.5 מ״ג 3780.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 11.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    וואו! וואו! וואו! חייבים להכין!!!!!

תגובות (16)

Avatar

הצג עוד