-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3027.9 קק״ל 3027.9 קק״לפחמימות 316.8 גרם 316.8 גרםשומן 176.9 גרם 176.9 גרםנתרן 1542.3 מ״ג 1542.3 מ״גחלבון 52.9 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרםכולסטרול 813.3 מ״ג 813.3 מ״גסידן 636.0 מ״ג 636.0 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 985.5 מ״ג 985.5 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3028
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3027.9 קק״ל 3027.9 קק״לפחמימות 316.8 גרם 316.8 גרםשומן 176.9 גרם 176.9 גרםנתרן 1542.3 מ״ג 1542.3 מ״גחלבון 52.9 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרםכולסטרול 813.3 מ״ג 813.3 מ״גסידן 636.0 מ״ג 636.0 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 985.5 מ״ג 985.5 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״גסגור
יש טעמים שלקח להם זמן עד שהגיעו לישראל. טעם המאצ’ה המיוחד הוא אחד מהם – מזל שהוא כבר נחת אצלנו! קחו מתכון עם אבקת הפלא הזו – עוגת מאצ’ה רכה ונימוחה עם ציפוי מתוק של חלב מרוכז ומאצ’ה. תכינו לכם תה או קפה, תחתכו פרוסת עוגה (או שתיים) ותהנו מכל רגע.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3028 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
150 גרם קמח לבןקמח עוגה
-
120 גרם סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
140 גרם שמן קנולהאו חמאה מומסת
-
3 ביצים M
-
3 כפות חלב 3%
-
2 כפות אבקת מאצ’ה
ציפוי
-
150 גרם חלב מרוכז
-
1 1/2 כפות אבקת מאצ’ה
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
- מכינים את בלילת העוגה: בקערה גדולה מערבבים היטב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
- מוסיפים לקערה את השמן, הביצים והחלב ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחלקים את הבלילה לשתי קערות, מוסיפים לקערה אחת את אבקת המאצ’ה ומערבבים עד לאיחוד.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה לתבנית מוארכת. יוצקים פנימה את בלילת העוגה עם המאצ’ה ומיישרים. מוסיפים מעל את הבלילה ללא אבקת המאצ’ה ואופים במשך 45 דקות.
- מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את החלב המרוכז עם אבקת המאצ’ה.
- כשהעוגה מוכנה, מורחים עליה את ציפוי המאצ’ה, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
- מכינים את בלילת העוגה: בקערה גדולה מערבבים היטב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
- מוסיפים לקערה את השמן, הביצים והחלב ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחלקים את הבלילה לשתי קערות, מוסיפים לקערה אחת את אבקת המאצ’ה ומערבבים עד לאיחוד.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה לתבנית מוארכת. יוצקים פנימה את בלילת העוגה עם המאצ’ה ומיישרים. מוסיפים מעל את הבלילה ללא אבקת המאצ’ה ואופים במשך 45 דקות.
- מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את החלב המרוכז עם אבקת המאצ’ה.
- כשהעוגה מוכנה, מורחים עליה את ציפוי המאצ’ה, פורסים ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן