אונטריב ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן
מתכון משגע לאונטריב רך ונמס בפה ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן מלכת הסירים! תבשיל שיחמם לכם את הלב והבטן ביום חורף קר או בקיץ עם המזגן
מתכון משגע לאונטריב רך ונמס בפה ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן מלכת הסירים! תבשיל שיחמם לכם את הלב והבטן ביום חורף קר או בקיץ עם המזגן
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 893.9 קק״ל 5363.4 קק״לפחמימות 12.6 גרם 75.4 גרםסוכר 4.2 גרם 25.1 גרםשומן 20.9 גרם 125.5 גרםנתרן 623.2 מ״ג 3739.2 מ״גחלבון 42.5 גרם 255.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרםשומן רווי 7.3 גרם 43.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.9 מ״ג 395.1 מ״גברזל 3.4 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 49.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות894
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 893.9 קק״ל 5363.4 קק״לפחמימות 12.6 גרם 75.4 גרםסוכר 4.2 גרם 25.1 גרםשומן 20.9 גרם 125.5 גרםנתרן 623.2 מ״ג 3739.2 מ״גחלבון 42.5 גרם 255.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרםשומן רווי 7.3 גרם 43.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.9 מ״ג 395.1 מ״גברזל 3.4 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 49.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 894 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג בשר אונטריב
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
3 בצלים בינונייםקלופים פרוסים
-
2 קופסאות פטריות שמפיניון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף אבקת מרק בצללחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
-
1 כפית ציר בקר
-
1 כפית כורכום
-
3 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- ניתן לבשל את המתכון הזה על הגז או בתנור. אני אישית מעדיפה בתנור, ככה הגז פנוי לתוספות ובישולים אחרים.
- בסיר שיכול להיכנס לתנור עם מכסה, מחממים רבע כוס שמן ומוסיפים את הבשר ופרוסות הבצל ומטגנים יחד עם הבצל עד שהוא משנה צבע מכל צד.
- מוציאים את הבשר וממשיכים לטגן את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים פטריות ומטגנים קלות.
- מחזירים את הבשר לסיר.
- בקערה שמים את ציר הבקר והתבלינים, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת התבלינים לסיר, מביאים לרתיחה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- סוגרים את הסיר ומעבירים לתנור למשך שעתיים.
- אחרי שעה וחצי בודקים מה מצב הנוזלים, אם חסר, מוסיפים רבע כוס מים (בדרך כלל לא חסר).
אופן הכנה
- ניתן לבשל את המתכון הזה על הגז או בתנור. אני אישית מעדיפה בתנור, ככה הגז פנוי לתוספות ובישולים אחרים.
- בסיר שיכול להיכנס לתנור עם מכסה, מחממים רבע כוס שמן ומוסיפים את הבשר ופרוסות הבצל ומטגנים יחד עם הבצל עד שהוא משנה צבע מכל צד.
- מוציאים את הבשר וממשיכים לטגן את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים פטריות ומטגנים קלות.
- מחזירים את הבשר לסיר.
- בקערה שמים את ציר הבקר והתבלינים, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת התבלינים לסיר, מביאים לרתיחה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- סוגרים את הסיר ומעבירים לתנור למשך שעתיים.
- אחרי שעה וחצי בודקים מה מצב הנוזלים, אם חסר, מוסיפים רבע כוס מים (בדרך כלל לא חסר).
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
במה אפשר להחליף את הציר בקר?
אפשר לוותר
איזה חלק זה אונטריב?
האונטריב הוא חלק הנמצא מעל לכתף. הנתח מתאים לבישול ארוך בתבשילים, חלקו עשיר בשומן וטעמו עשיר מאד.