-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 104.6 קק״ל 837.0 קק״לפחמימות 12.4 גרם 98.9 גרםשומן 4.0 גרם 32.1 גרםנתרן 109.4 מ״ג 875.4 מ״גחלבון 1.7 גרם 13.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.1 מ״ג 185.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 101.5 מ״ג 811.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות105
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 104.6 קק״ל 837.0 קק״לפחמימות 12.4 גרם 98.9 גרםשומן 4.0 גרם 32.1 גרםנתרן 109.4 מ״ג 875.4 מ״גחלבון 1.7 גרם 13.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.1 מ״ג 185.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 101.5 מ״ג 811.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
נתקעתם בלי רעיון לארוחת צהריים? נמאס לכם מסתם אורז לבן? קבלו אורז ירוק ירוק ומתובל של רון יוחננוב שעושים במינימום עבודה, מינימום כלים ומינימום התעסקות! תוספת מעולה לכל תבשיל בשרי ובסיס לארוחה מזינה ומשביעה.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 105 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
2 כוסות אורז בסמטי
-
1 צרור פטרוזיליהקצוץ
-
1 צרור כוסברהקצוץ
-
1 בצל בינונימקולף וקצוץ
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית כורכום
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 חבילה סנו סושי – רדיד אלומיניום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את האורז ושאר המרכיבים, מלבד המים.
- מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפים את המים הרותחים ומכסים בסנו סושי רדיד אלומניום.
- אופים במשך שעה בתנור. מגישים חם.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את האורז ושאר המרכיבים, מלבד המים.
- מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפים את המים הרותחים ומכסים בסנו סושי רדיד אלומניום.
- אופים במשך שעה בתנור. מגישים חם.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הכנתם את המתכון?
תגובות (17)
המתכון המקורי זכור לי מספר מלפני כ 40 שנה בני סיידא. אני מכינה את זה בכלי של לפיד קרמיקה עם מכסה כ 40 שנה
מרשים ביותר רותי 🙂
האם אפשר להוסיף אפונה? אם כן, באיזה שלב? תודה
היי רויטל, תודה רבה, כן, אין בעיה, ביחד עם שאר המרכיבים (אפונה מוכנה, לא יבשה)
שלום רון, ראשית תודה על המתכון 🙂