-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 115.4 קק״ל 461.7 קק״לפחמימות 6.4 גרם 25.5 גרםשומן 9.0 גרם 36.1 גרםנתרן 225.7 מ״ג 902.7 מ״גחלבון 4.4 גרם 17.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.8 מ״ג 279.4 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 451.5 מ״ג 1806.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות115
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 115.4 קק״ל 461.7 קק״לפחמימות 6.4 גרם 25.5 גרםשומן 9.0 גרם 36.1 גרםנתרן 225.7 מ״ג 902.7 מ״גחלבון 4.4 גרם 17.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.8 מ״ג 279.4 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 451.5 מ״ג 1806.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 115 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות
-
1 חבילה אטריות סובה
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שוםפרוסות
-
4 ס"מ שורש ג’ינג’רחתוך לרצועות דקות
-
250 גרם עלי בייבי תרד
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף רוטב סויה מתוקה
-
2 כפות מיץ ליים
הגשה
-
2 כפות שומשוםקלוי
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחתוך לטבעות
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בהרבה מי מלח, מסננים. שוטפים במי ברז.
- שמים שמן במחבת ומטגנים את השום והג’ינג’ר, מוסיפים את התרד ומטגנים עוד שתי דקות.
- מוסיפים את האטריות, מלח ופלפל ומערבבים דקה.
- מוסיפים את הסויה ושמן שומשום, מערבבים.
- מפזרים מעל שומשום וצ’ילי פרוס.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בהרבה מי מלח, מסננים. שוטפים במי ברז.
- שמים שמן במחבת ומטגנים את השום והג’ינג’ר, מוסיפים את התרד ומטגנים עוד שתי דקות.
- מוסיפים את האטריות, מלח ופלפל ומערבבים דקה.
- מוסיפים את הסויה ושמן שומשום, מערבבים.
- מפזרים מעל שומשום וצ’ילי פרוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
כמה גרם זה חבילת אטריות? יש הרבה גדלים