זוללים ישר מהווק – אטריות עם עוף וירקות בטריאקי
לא תאמינו כמה פשוט, קל ומהיר להכין ארוחה שלמה בניחוח אסיאתי בסיר אחד: אטריות עם עוף וירקות בטריאקי. ארוחה לכל המשפחה, אהובה גם על קטנים וגם על גדולים
לא תאמינו כמה פשוט, קל ומהיר להכין ארוחה שלמה בניחוח אסיאתי בסיר אחד: אטריות עם עוף וירקות בטריאקי. ארוחה לכל המשפחה, אהובה גם על קטנים וגם על גדולים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 331.8 קק״ל 1327.4 קק״לפחמימות 33.8 גרם 135.0 גרםשומן 5.6 גרם 22.5 גרםנתרן 1113.0 מ״ג 4452.1 מ״גחלבון 30.5 גרם 122.0 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.0 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 58.8 מ״ג 235.3 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 442.6 מ״ג 1770.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות332
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 331.8 קק״ל 1327.4 קק״לפחמימות 33.8 גרם 135.0 גרםשומן 5.6 גרם 22.5 גרםנתרן 1113.0 מ״ג 4452.1 מ״גחלבון 30.5 גרם 122.0 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.0 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 58.8 מ״ג 235.3 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 442.6 מ״ג 1770.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 332 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות, עוף וירקות בטריאקי
-
1 חבילה אטריות ביציםמזרח מערבמבושלות
-
1 ראש ברוקוליראש קטן מפורק לפרחים
-
1 פלפל אדום גדולחתוף לרצועות
-
1 גזר גדולחתוך לרצועות דקות או מגורר גס בפומפייה
-
1 חזה עוף שלם בינוניחתוך לרצועות
-
4 כפות רוטב טריאקימזרח מערבאו יותר לפי הטעם
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוץ דק
אופן הכנה
- מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול ורחב, מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את יתרת השמן והעוף, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עם הירקות במשך כ-3 דקות, עד שהעוף מחליף את צבעו ללבן.
- מוסיפים את רוטב הטריאקי, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות.
- מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים שוב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים לקערה, מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול ורחב, מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את יתרת השמן והעוף, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עם הירקות במשך כ-3 דקות, עד שהעוף מחליף את צבעו ללבן.
- מוסיפים את רוטב הטריאקי, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות.
- מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים שוב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים לקערה, מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
נראה נהדר
תודה!
הכנתי. יצא מעולה.
כיף לשמוע!