איך מכינים גבינת לאבנה ביתית בקלי קלות?

מתכון של עדי חזן לגבינה הכי טעימה במקרר בהכנה ביתית - גבינת לאבנה, 12 שעות ויש לכם גבינה ביתית חמוצה להכנת הסנדביץ המושלם או סתם לניגוב עם הפיתה של אחרי פסח
מתכון של עדי חזן לגבינה הכי טעימה במקרר בהכנה ביתית - גבינת לאבנה, 12 שעות ויש לכם גבינה ביתית חמוצה להכנת הסנדביץ המושלם או סתם לניגוב עם הפיתה של אחרי פסח
  • עדי חזן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    840
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 840.0 קק״ל 840.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 66.0 גרם
    שומן 45.0 גרם 45.0 גרם
    נתרן 10001.6 מ״ג 10001.6 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 30.0 גרם
    כולסטרול 135.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 1500.0 מ״ג 1500.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    840
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 840.0 קק״ל 840.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 66.0 גרם
    שומן 45.0 גרם 45.0 גרם
    נתרן 10001.6 מ״ג 10001.6 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 30.0 גרם
    כולסטרול 135.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 1500.0 מ״ג 1500.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
עדי חזן
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


  אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את היוגורט והמלח ומעבירים לחיתול בד, קשור על הברז מעל הכיור.
    מערבבים יחד ומעבירים לחיתול בד. צילום: עדי חזן
    מערבבים יחד ומעבירים לחיתול בד. צילום: עדי חזן

    את החיתול הבד קשור על הברז מעל הכיור. צילום: עדי חזן
    את החיתול הבד קשור על הברז מעל הכיור. צילום: עדי חזן

  2. משאירים להגיר נוזלים במשך 12 שעות לפחות.

    משאירים להגיר נוזלים. צילום: עדי חזן
    משאירים להגיר נוזלים. צילום: עדי חזן

  3. ככל שתשאירו יותר, כך הגבינה תתייצב ותתקשה.
  4. מגישים עם שמן זית, זעתר או סומק.

    לאבנה. צילום: עדי חזן
    לאבנה. צילום: עדי חזן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים גבינת לאבנה ביתית בקלי קלות?

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    גיא סהר טירם

    יצא טעים בטירוף

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    מיּכּאלּ

    הכנתי לאבנה כבר פעמים רבות ולהלן ניסיוני: תשתמשו ביוגורט 6.5 % בלבד. לאחר מכן אני מערבב במיקסר עם המלח (אני משתמש במלח גס בלבד) עד שמתקבל מרקם חלק. כיון שנוצרת שכבה לא לא אחידה כדאי לתת ערבוב אחרי כמה שעות ולתלות בחיתול מעל קערה שתספוג את המים

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה על ההמלצות, מיכאל!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות