אלפחורס הוואנה מעולה במילוי ריבת חלב ובציפוי שוקולד קרמל
אם אתם אוהבים אלפחורס כמונו, בטוח תעופו על אלפחורס הוואנה! עוגיות אלפחורס במילוי ריבת חלב שמצפים בשוקולד קרמל מושלם
אם אתם אוהבים אלפחורס כמונו, בטוח תעופו על אלפחורס הוואנה! עוגיות אלפחורס במילוי ריבת חלב שמצפים בשוקולד קרמל מושלם
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.7 קק״ל 5870.6 קק״לפחמימות 26.4 גרם 791.0 גרםשומן 7.4 גרם 223.0 גרםנתרן 30.4 מ״ג 911.9 מ״גחלבון 2.5 גרם 76.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.7 גרםשומן רווי 4.3 גרם 129.4 גרםכולסטרול 36.0 מ״ג 1081.4 מ״גסידן 53.3 מ״ג 1598.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 83.5 מ״ג 2504.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות196
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.7 קק״ל 5870.6 קק״לפחמימות 26.4 גרם 791.0 גרםשומן 7.4 גרם 223.0 גרםנתרן 30.4 מ״ג 911.9 מ״גחלבון 2.5 גרם 76.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.7 גרםשומן רווי 4.3 גרם 129.4 גרםכולסטרול 36.0 מ״ג 1081.4 מ״גסידן 53.3 מ״ג 1598.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 83.5 מ״ג 2504.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.2 מ״גסגור
שירן מתתיהו מלמדת אתכם להכין אלפחורס הוואנה – אלפחורס מבצק פריך מעולה במילוי ריבת חלב וציפוי שוקולד שבא להבטיח שלא תחסר לכם המתיקות. מתכון קליל וזורם לעוגיות שכולם אוהבים בסגנון טיפה אחר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 196 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מערבלים בקערת המיקסר את החמאה, אבקת הקקאו ואבקת הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים בעיבוד.
- מוסיפים את הקורנפלור, הקמח ואת אבקת האפייה. מרגע הוספת הקמח מעבדים ממש מעט לאיחוד (אם הוא רך מידי ניתן להכניס למקרר לרבע שעה).
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- חותכים את הבצק לחצי שיהיה נוח לעבוד איתו. מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 8 דקות בדיוק - האלפחורס לא צריכים להשחים מלמעלה. מקררים לטמפרטורת החדר.
- מזלפים על עוגיית אלפחורס ריבת חלב וסוגרים עם עוגייה נוספת. עושים כך עם כל העוגיות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד בפולסים של 30 שניות ומערבבים להמסה מלאה.
- טובלים חצי מהאלפחורס בשוקולד, מניחים על נייר אפייה ומכניסים לקירור עד התייצבות.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מערבלים בקערת המיקסר את החמאה, אבקת הקקאו ואבקת הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים בעיבוד.
- מוסיפים את הקורנפלור, הקמח ואת אבקת האפייה. מרגע הוספת הקמח מעבדים ממש מעט לאיחוד (אם הוא רך מידי ניתן להכניס למקרר לרבע שעה).
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- חותכים את הבצק לחצי שיהיה נוח לעבוד איתו. מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 8 דקות בדיוק - האלפחורס לא צריכים להשחים מלמעלה. מקררים לטמפרטורת החדר.
- מזלפים על עוגיית אלפחורס ריבת חלב וסוגרים עם עוגייה נוספת. עושים כך עם כל העוגיות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד בפולסים של 30 שניות ומערבבים להמסה מלאה.
- טובלים חצי מהאלפחורס בשוקולד, מניחים על נייר אפייה ומכניסים לקירור עד התייצבות.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן