-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 379.6 קק״ל 4555.1 קק״לפחמימות 43.8 גרם 525.9 גרםשומן 20.7 גרם 248.7 גרםנתרן 18.0 מ״ג 216.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 43.9 גרםשומן רווי 11.8 גרם 141.5 גרםכולסטרול 24.9 מ״ג 299.2 מ״גסידן 69.2 מ״ג 830.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 33.8 מ״גאשלגן 285.9 מ״ג 3430.2 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 19.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות380
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 379.6 קק״ל 4555.1 קק״לפחמימות 43.8 גרם 525.9 גרםשומן 20.7 גרם 248.7 גרםנתרן 18.0 מ״ג 216.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 43.9 גרםשומן רווי 11.8 גרם 141.5 גרםכולסטרול 24.9 מ״ג 299.2 מ״גסידן 69.2 מ״ג 830.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 33.8 מ״גאשלגן 285.9 מ״ג 3430.2 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 19.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 380 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית פצפוצים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס נוטלה
-
4כוסות או 120 גרם פצפוצי אורז
שכבת שוקולד
-
300 גרם שוקולד מריר
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית קליפת תפוז
-
1 כף ליקר תפוזים
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
- מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
- מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה יכול להחליף את הליקר תפוזים?
מיץ תפוזים, האפקט יהיה חלש יותר