בורקס במילוי גבינת סימפוניה חצילים ותפוחי אדמה

בורקס גבינה משודרג! שבלולי בורקס במילוי גבינת סימפוניה, חצילים ותפוחי אדמה. שחומים וקריספיים, מצופים בשומשום, וייזללו על ידי כל דיירי הבית
בורקס גבינה משודרג! שבלולי בורקס במילוי גבינת סימפוניה, חצילים ותפוחי אדמה. שחומים וקריספיים, מצופים בשומשום, וייזללו על ידי כל דיירי הבית
  • יהודית אביב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.5 קק״ל 4061.9 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 328.3 גרם
    שומן 23.1 גרם 277.6 גרם
    נתרן 181.4 מ״ג 2176.5 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 105.5 גרם
    כולסטרול 14.3 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 4.9 מ״ג 58.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 24.1 מ״ג 289.5 מ״ג
    אבץ 115.5 מ״ג 1386.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.5 קק״ל 4061.9 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 328.3 גרם
    שומן 23.1 גרם 277.6 גרם
    נתרן 181.4 מ״ג 2176.5 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 105.5 גרם
    כולסטרול 14.3 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 4.9 מ״ג 58.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 24.1 מ״ג 289.5 מ״ג
    אבץ 115.5 מ״ג 1386.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
יהודית אביב
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד שהם רכים לחלוטין.
  2. מסננים מהמים ומועכים מייד למחית חלקה.
  3. מקררים במשך 10-15 דקות לטמפרטורת החדר.
  4. משלבים את שני מיכלי הגבינה לתוך תפוחי האדמה. מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ומערבבים.
  5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. אפשר לשים את המלית בשקית זילוף חזקה כדי שיהיה נוח יותר למלא את הפילו.
  6. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  7. ממיסים את החמאה במיקרוגל. מוסיפים לה שמן זית ומערבבים.
  8. לוקחים דף פילו אחד ומורחים אותו היטב בבלילת החמאה ושמן הזית. מקפלים את הפילו לחצי מהצד הרחב יותר שלו.
  9. מניחים מהמלית לכל רוחב הבצק וסוגרים בצורת רולדה. משמנים את הבצק שוב ומגלגלים אותו סביב עצמו לשבלול.
  10. מורחים את השבלול שוב בחמאה וטובלים בשומשום משני הצדדים.
  11. מכינים כך את כל כמות הבצק ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  12. אופים 40-45 דקות או עד שהשבלולים שחומים ונראים מוכנים.

    בורקס פילו חציל סימפוניה
    בורקס חציל מושלם!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס במילוי גבינת סימפוניה חצילים ותפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    ניל

    האם אפשר להשתמש בגבינה לא בטעם חצילים?

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח. אפשר להשתמש בכל גבינת סימפוניה שאוהבים.

    Avatar
    צח

    לא אוהב כל כך בורקסים אבל זה הפתעה ממש טעים!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות