ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד
ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 95.0 קק״ל 5699.1 קק״לפחמימות 13.4 גרם 804.7 גרםשומן 3.7 גרם 224.6 גרםנתרן 41.2 מ״ג 2473.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 33.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 45.7 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 8.9 מ״ג 533.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 24.6 מ״גאשלגן 52.6 מ״ג 3156.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 18.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות95
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 95.0 קק״ל 5699.1 קק״לפחמימות 13.4 גרם 804.7 גרםשומן 3.7 גרם 224.6 גרםנתרן 41.2 מ״ג 2473.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 33.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 45.7 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 8.9 מ״ג 533.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 24.6 מ״גאשלגן 52.6 מ״ג 3156.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 18.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 95 | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500גרם או 3 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 ביצים L
-
300גרם או 1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
3 כפות ברנדי
-
200גרם או 2 כוסות אגוזי פקאן
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
- מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
- בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
- מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
- בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה עם שמן לעוגיות ביסקוטי מה הכמות לא רשום
לא צריך שמן