בלונדיז פקאן ושוקולד חלב

אין כמו הריח של תבנית בלונדיז שיצאה מהתנור. השילוב של המרירות הקלה של הפקאן הקלוי עם המתיקות של שוקולד החלב מאזנים אחד את השני בצורה מופלאה
אין כמו הריח של תבנית בלונדיז שיצאה מהתנור. השילוב של המרירות הקלה של הפקאן הקלוי עם המתיקות של שוקולד החלב מאזנים אחד את השני בצורה מופלאה
  • אייל רווח
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2971
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2970.7 קק״ל 2970.7 קק״ל
    פחמימות 287.3 גרם 287.3 גרם
    שומן 185.3 גרם 185.3 גרם
    נתרן 1865.9 מ״ג 1865.9 מ״ג
    חלבון 37.9 גרם 37.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 73.2 גרם 73.2 גרם
    כולסטרול 527.7 מ״ג 527.7 מ״ג
    סידן 346.9 מ״ג 346.9 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1143.9 מ״ג 1143.9 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2971
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2970.7 קק״ל 2970.7 קק״ל
    פחמימות 287.3 גרם 287.3 גרם
    שומן 185.3 גרם 185.3 גרם
    נתרן 1865.9 מ״ג 1865.9 מ״ג
    חלבון 37.9 גרם 37.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 73.2 גרם 73.2 גרם
    כולסטרול 527.7 מ״ג 527.7 מ״ג
    סידן 346.9 מ״ג 346.9 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1143.9 מ״ג 1143.9 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
בלונדיז פקאן ושוקולד חלב. צילום: אייל רווח
בלונדיז פקאן ושוקולד חלב. צילום: אייל רווח

אז מי הן ה’בלונדיז’ האלה שנהנות יותר? הבלונדיז הן הגרסה הבהירה של הבראוניז ומי שנעדר מהן הוא השוקולד הכהה או הקקאו. התוצאה היא חיתוכיות נפלאות בגוון בלונד עם מרקם לעיס ועסיסי בדומה לזה של הבראוניז וטעמי קרמל מודגשים. מדובר במתכון קל, כולו בקערה אחת, שגם אופים מתחילים ואפילו ילדים, יכולים להכין אותו בכוחות עצמם. כאן עם תוספות של פקאן ושוקולד חלב.

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
אייל רווח
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המלח והסוכר בעזרת כף עץ או לקקן.
  3. ממיסים את החמאה (אפשר במיקרוגל), מוסיפים לקערה ומערבבים עד שהיא נטמעת לחלוטין.
  4. מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. קוצצים גס את הפקאן הקלוי, מוסיפים חצי מהכמות אל הקערה.
  6. מוסיפים את כל השוקולד ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20×20 מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בצדדים.
  8. משטחים ומפזרים את הפקאן הקצוץ שנותר.
  9. אופים כ-25 דקות עד להזהבה קלה בצדדים. יש להיזהר מאפיית יתר.
  10. מוציאים מהתנור ומצננים.
  11. מחלצים וחותכים לקוביות באיזה גודל שרוצים.
השילוב המושלם של אגוזים ושוקולד. צילום: אייל רווח
השילוב המושלם של אגוזים ושוקולד. צילום: אייל רווח

לקבלת השראה לעיצוב עוגות ולשאר המתכונים של אייל היכנסו לאינסטגרם שלו ממש —-> כאן!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלונדיז פקאן ושוקולד חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    Lior Sigawi

    יצא לי מאוד רך בפנים, כאילו לא מספיק אפוי. איך זה אמור להיות?

      Avatar
      מערכת Foody

      אחרי האפייה, מצננים ואז העוגה מתייצבת מבפנים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות