בלינצ’ס גבינה פרווה
אחד המתכונים הכי אהובים של עדי מרום הוא בלינצ'ס גבינה וכמה היינו שמחים לאכול את הבלינצ'ס הזה בגרסה פרווה אחרי ארוחת החג. קבלו מתכון קל וטעים לא פחות לקלאסיקה שאנחנו אוהבים
אחד המתכונים הכי אהובים של עדי מרום הוא בלינצ'ס גבינה וכמה היינו שמחים לאכול את הבלינצ'ס הזה בגרסה פרווה אחרי ארוחת החג. קבלו מתכון קל וטעים לא פחות לקלאסיקה שאנחנו אוהבים
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 225.8 קק״ל 2709.1 קק״לפחמימות 29.1 גרם 348.8 גרםשומן 9.2 גרם 110.7 גרםנתרן 58.3 מ״ג 700.1 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.7 גרםשומן רווי 3.7 גרם 44.5 גרםכולסטרול 84.5 מ״ג 1014.3 מ״גסידן 14.9 מ״ג 179.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 46.1 מ״ג 553.3 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות226
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 225.8 קק״ל 2709.1 קק״לפחמימות 29.1 גרם 348.8 גרםשומן 9.2 גרם 110.7 גרםנתרן 58.3 מ״ג 700.1 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.7 גרםשומן רווי 3.7 גרם 44.5 גרםכולסטרול 84.5 מ״ג 1014.3 מ״גסידן 14.9 מ״ג 179.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 46.1 מ״ג 553.3 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 226 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית "גבינה"
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מכינים את מלית ה”גבינה”: בקערה מניחים גבינת ממרח בסגנון גבינת שמנת, סוכר ופודינג וניל, בעזרת מיקסר יד נפעיל עד קבלת קרם, את הקרם נשמור בקירור.
- מכינים את הבלינצ’ס: בקערה מניחים ביצים, מים, סוכר ומערבבים יחד.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת בלילה חלקה.
- משמנים מחבת ויוצקים את בלילת הבלינצ׳ס, מטגנים מכל צד כ40 שניות והופכים.
- כאשר הבלינצ׳ס התקררו ממלאים אותם בעזרת שקית זילוף במלית הגבינה שהכנו ומגלגלים. מגישים עם אבקת סוכר, מייפל ופירות יער.
אופן הכנה
- מכינים את מלית ה”גבינה”: בקערה מניחים גבינת ממרח בסגנון גבינת שמנת, סוכר ופודינג וניל, בעזרת מיקסר יד נפעיל עד קבלת קרם, את הקרם נשמור בקירור.
- מכינים את הבלינצ’ס: בקערה מניחים ביצים, מים, סוכר ומערבבים יחד.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת בלילה חלקה.
- משמנים מחבת ויוצקים את בלילת הבלינצ׳ס, מטגנים מכל צד כ40 שניות והופכים.
- כאשר הבלינצ׳ס התקררו ממלאים אותם בעזרת שקית זילוף במלית הגבינה שהכנו ומגלגלים. מגישים עם אבקת סוכר, מייפל ופירות יער.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
וואו יצא ממש טעים!! אני הייתי מורידה קצת סוכר, יוצא ממש מתוק!
היי מיכל, תודה! ניתן להפחית בכמות הסוכר
אם הכנתי היום (ללא מילוי) כדי להגיש בשלישי בלילה – לשמור במקרר או במקפיא?
הי גילה. תשמרי אותם במקפיא.
האם אני יכולה להמיר את ממרח הקשיו בגבינת שמנת
אפשר