גם אתם אוהבים שוקולד במילוי תות? אז… בראוניז שוקולד תות

קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5893
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5893.0 קק״ל 5893.0 קק״ל
    פחמימות 780.6 גרם 780.6 גרם
    שומן 284.4 גרם 284.4 גרם
    נתרן 4054.7 מ״ג 4054.7 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 77.0 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 166.8 גרם 166.8 גרם
    כולסטרול 1626.0 מ״ג 1626.0 מ״ג
    סידן 359.4 מ״ג 359.4 מ״ג
    ברזל 20.4 מ״ג 20.4 מ״ג
    אשלגן 1928.5 מ״ג 1928.5 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5893
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5893.0 קק״ל 5893.0 קק״ל
    פחמימות 780.6 גרם 780.6 גרם
    שומן 284.4 גרם 284.4 גרם
    נתרן 4054.7 מ״ג 4054.7 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 77.0 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 166.8 גרם 166.8 גרם
    כולסטרול 1626.0 מ״ג 1626.0 מ״ג
    סידן 359.4 מ״ג 359.4 מ״ג
    ברזל 20.4 מ״ג 20.4 מ״ג
    אשלגן 1928.5 מ״ג 1928.5 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
קרין גורן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
  2. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
  3. בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
  4. מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
  5. מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
  6. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
  7. מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
  8. מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם אתם אוהבים שוקולד במילוי תות? אז… בראוניז שוקולד תות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Sofy Leiv

    לא מוצאת שוקולד תות תקופה ארוכה אפשר כל שוקולד ממולא ???

      Avatar
      מערכת Foody

      כן!

    Avatar
    שרון

    בדיוק בזמן ,שיא עונת התותים, אין על שילוב של שוקולד ותות

      Avatar
      מערכת Foody

      בהצלחה! נשמח לשמוע איך יצא (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות