רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

בראוניז טבעוני? יש דבר כזה! הקינוח השוקולדי המושלם בגרסה טבעונית

בראוניז בלי חמאה? ברור שאפשר! זהו אחד מהקינוחים האמריקאים האהובים והפופולריים ביותר, למכורים לשוקולד מדובר בחגיגה
בראוניז בלי חמאה? ברור שאפשר! זהו אחד מהקינוחים האמריקאים האהובים והפופולריים ביותר, למכורים לשוקולד מדובר בחגיגה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2564
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2564.4 קק״ל 2564.4 קק״ל
    פחמימות 427.5 גרם 427.5 גרם
    שומן 81.5 גרם 81.5 גרם
    נתרן 882.3 מ״ג 882.3 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 43.7 גרם 43.7 גרם
    שומן רווי 52.7 גרם 52.7 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 349.7 מ״ג 349.7 מ״ג
    ברזל 28.4 מ״ג 28.4 מ״ג
    אשלגן 3005.8 מ״ג 3005.8 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2564
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2564.4 קק״ל 2564.4 קק״ל
    פחמימות 427.5 גרם 427.5 גרם
    שומן 81.5 גרם 81.5 גרם
    נתרן 882.3 מ״ג 882.3 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 43.7 גרם 43.7 גרם
    שומן רווי 52.7 גרם 52.7 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 349.7 מ״ג 349.7 מ״ג
    ברזל 28.4 מ״ג 28.4 מ״ג
    אשלגן 3005.8 מ״ג 3005.8 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור

אם אתם אוהבים קינוחי שוקולד, אל תפספסו את המתכון הבא: בראוני עשיר, מספק ונימוח בציפוי גנאש שוקולד טבעוני מהמם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז


אופן הכנה

  1. ראשית, מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. שנית, מערבבים יחד בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, מלח והשוקולד הקצוץ.
  3. בקערה נפרדת מאחדים את החומרים הרטובים: שוקולד מומס, בננה, שמן, ואת תחליף שמנת הקוקוס לבישול ומערבבים היטב.
  4. מאחדים את שתי התערובות.
  5. יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים במשך 20 דקות.

    בראוניז טבעוני
    לא תאמינו שהוא טבעוני

  7. מכינים את הציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל את שמנת הסויה ואת השוקולד ששמרנו לקישוט ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק.
  8. כשהבראוניז מתקררים מעט מורחים עליהם את קרם השוקולד ומגישים.

    בראוניז טבעוני 3
    בראוניז טבעוניים. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

@foody_il בראוניז מושלם בגרסה טבעונית #פרווה #בראוניז #שוקולד ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז טבעוני? יש דבר כזה! הקינוח השוקולדי המושלם בגרסה טבעונית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות