ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך
איך מצילים מאפים מתוקים ישנים? מכינים ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך - קינוח נימוח ומנחם בטעם של ילדות. אפשר להשתמש גם בפרוסות חלה ישנה
איך מצילים מאפים מתוקים ישנים? מכינים ברד פודינג מקרואסונים ורוגלך - קינוח נימוח ומנחם בטעם של ילדות. אפשר להשתמש גם בפרוסות חלה ישנה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 656.7 קק״ל 3940.1 קק״לפחמימות 60.2 גרם 361.4 גרםשומן 45.1 גרם 270.7 גרםנתרן 394.3 מ״ג 2365.8 מ״גחלבון 19.2 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 24.0 גרם 144.1 גרםכולסטרול 521.5 מ״ג 3128.8 מ״גסידן 248.1 מ״ג 1488.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 345.8 מ״ג 2074.6 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות657
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 656.7 קק״ל 3940.1 קק״לפחמימות 60.2 גרם 361.4 גרםשומן 45.1 גרם 270.7 גרםנתרן 394.3 מ״ג 2365.8 מ״גחלבון 19.2 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 24.0 גרם 144.1 גרםכולסטרול 521.5 מ״ג 3128.8 מ״גסידן 248.1 מ״ג 1488.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 345.8 מ״ג 2074.6 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 657 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- משמנים בחמאה את התבנית. מורחים את הקרואסונים בחמאה ומניחים בתבנית המשומנת.
- שמים את החלב בסיר ומחממים לסף רתיחה.
- מערבבים בקערה גדולה את שאר החומרים. עושים השוואת טמפרטורות: יוצקים מעט חלב חם לתערובת הביצים וטורפים, ומחזירים הכל לסיר תוך ערבוב. יוצקים את הבלילה לתבנית (הקרואסונים יצופו וזה בסדר). בשלב זה אפשר לאפות מיד או לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך הלילה עם צלחת קטנה מעל בתור משקולת.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ליצירת סביבה עשירה באדים. אופים למשך כ-40 דקות, עד שהקרם זהוב ויציב כמעט לגמרי (עדיין מעט רוטט במרכז).
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
אופן הכנה
- משמנים בחמאה את התבנית. מורחים את הקרואסונים בחמאה ומניחים בתבנית המשומנת.
- שמים את החלב בסיר ומחממים לסף רתיחה.
- מערבבים בקערה גדולה את שאר החומרים. עושים השוואת טמפרטורות: יוצקים מעט חלב חם לתערובת הביצים וטורפים, ומחזירים הכל לסיר תוך ערבוב. יוצקים את הבלילה לתבנית (הקרואסונים יצופו וזה בסדר). בשלב זה אפשר לאפות מיד או לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך הלילה עם צלחת קטנה מעל בתור משקולת.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ליצירת סביבה עשירה באדים. אופים למשך כ-40 דקות, עד שהקרם זהוב ויציב כמעט לגמרי (עדיין מעט רוטט במרכז).
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
הערות
- אפשר גם להכין מקרואסונים קטנים או פרוסות עבות של חלה (עם או בלי הקרום - לפי הכיף שלכם).
הערות
- אפשר גם להכין מקרואסונים קטנים או פרוסות עבות של חלה (עם או בלי הקרום - לפי הכיף שלכם).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן