סנו רקע

לחמניות יפהפיות במילוי שוקולד

לחמניות ממכרות במילוי שוקולד, כאלו שיעשו לכם חשק להכין כוס חלב חם ולהתענג על כל ביס ולגימה יחד - אתם חייבים להכין. בתאבון!
לחמניות ממכרות במילוי שוקולד, כאלו שיעשו לכם חשק להכין כוס חלב חם ולהתענג על כל ביס ולגימה יחד - אתם חייבים להכין. בתאבון!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.9 קק״ל 3289.2 קק״ל
    פחמימות 50.2 גרם 501.6 גרם
    שומן 9.4 גרם 94.4 גרם
    נתרן 185.2 מ״ג 1851.6 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 87.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 53.3 גרם
    כולסטרול 27.3 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 250.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 36.5 מ״ג 364.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.9 קק״ל 3289.2 קק״ל
    פחמימות 50.2 גרם 501.6 גרם
    שומן 9.4 גרם 94.4 גרם
    נתרן 185.2 מ״ג 1851.6 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 87.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 53.3 גרם
    כולסטרול 27.3 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 250.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 36.5 מ״ג 364.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים. מוסיפים סוכר וממשיכים לערבל.
  2. מוסיפים לקערה חלב, ביצה ושמנת ולשים במשך כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש את הבצק לעוד כ-5 דקות נוספות.
  4. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון ומניחים לבצק לתפוח עד להכפלת נפח, כשעתיים.
  5. מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים.
  6. מרדדים כל חלק למלבן על משטח מקומח.
  7. חותכים פסים לאורך עד שמגיעים לאמצע המלבן.
  8. מורחים את החלק השלם ללא החריצים בחמאה ומניחים מעל אצבע קינדר (לרוחב).
  9. מגלגלים את הבצק מעל הקינדר לכיוון החלק החתוך (כמו בסרטון).
  10. חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
  11. מכסים בכיסוי ניילון ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת נפח (בערך חצי שעה).
  12. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  13. מברישים את הלחמניות הממולאות במעט חלב מלמעלה, וזורים מעל גבישי סוכר או מזרה שוקולד.
  14. מכניסים לתנור ואופים למשך 20-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
לחמניות במילוי אצבעות שוקולד2
לחמניות במילוי אצבעות שוקולד. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, בטמפרטורת החדר, כמו שכתוב ברשימת המצרכים

    Avatar
    רינת וגשל

    תודה על המתכון. יש אפשרות להמיר את החלב למים? ואת השמנת המתוקה לצמחית?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אין בעיה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות