באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ברד פודינג מקרואסונים עם רימונים שקדים

קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע
קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    1201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1201.3 קק״ל 7207.8 קק״ל
    פחמימות 120.6 גרם 723.3 גרם
    שומן 68.7 גרם 412.4 גרם
    נתרן 471.3 מ״ג 2828.0 מ״ג
    חלבון 27.8 גרם 166.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 43.7 גרם
    שומן רווי 38.0 גרם 228.1 גרם
    כולסטרול 125.0 מ״ג 750.2 מ״ג
    סידן 286.8 מ״ג 1720.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 615.9 מ״ג 3695.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    1201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1201.3 קק״ל 7207.8 קק״ל
    פחמימות 120.6 גרם 723.3 גרם
    שומן 68.7 גרם 412.4 גרם
    נתרן 471.3 מ״ג 2828.0 מ״ג
    חלבון 27.8 גרם 166.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 43.7 גרם
    שומן רווי 38.0 גרם 228.1 גרם
    כולסטרול 125.0 מ״ג 750.2 מ״ג
    סידן 286.8 מ״ג 1720.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 615.9 מ״ג 3695.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
Studio R.Y
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מסדרים את הקרואסונים במחבת פוסיבול של נינג׳ה (מומלץ לחתוך אותם לשניים).
  3. מערבבים בקערה את מרכיבי התערובת - חלב, שמנת, חלמונים, קוקוס וקינמון. יוצקים על הקרואסונים ונותנים לקרואסונים לספוג היטב את הנוזלים.
  4. מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים ומעבירים לתנור למשך 25-30 דקות.
  5. בינתיים מכינים את הסירופ: על להבה בינונית מביאים לרתיחה בסיר את מרכיבי הסירופ ומבשלים למשך 10-12 דקות עד שהסירופ מסמיך. מסננים ומניחים בצד.
  6. מוציאים מהתנור, יוצקים מהסירופ בעוד הברד פודינג חם, נותנים לסירופ להיספג. מפזרים שקדים ורימונים לקישוט ובתיאבון.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברד פודינג מקרואסונים עם רימונים שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות