ברד פודינג מקרואסונים עם רימונים שקדים
קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע
קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1201.3 קק״ל 7207.8 קק״לפחמימות 120.6 גרם 723.3 גרםשומן 68.7 גרם 412.4 גרםנתרן 471.3 מ״ג 2828.0 מ״גחלבון 27.8 גרם 166.7 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 43.7 גרםשומן רווי 38.0 גרם 228.1 גרםכולסטרול 125.0 מ״ג 750.2 מ״גסידן 286.8 מ״ג 1720.7 מ״גברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 615.9 מ״ג 3695.1 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 15.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות1201
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1201.3 קק״ל 7207.8 קק״לפחמימות 120.6 גרם 723.3 גרםשומן 68.7 גרם 412.4 גרםנתרן 471.3 מ״ג 2828.0 מ״גחלבון 27.8 גרם 166.7 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 43.7 גרםשומן רווי 38.0 גרם 228.1 גרםכולסטרול 125.0 מ״ג 750.2 מ״גסידן 286.8 מ״ג 1720.7 מ״גברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 615.9 מ״ג 3695.1 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 15.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 1201 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 יחידות קרואסוני חמאה גדוליםאו שוקולד (אפשר גם כאלה מאתמול)
-
4 כוסות חלב 3%
-
2 חלמונים M
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
1 כף קינמון טחון
-
1/2 כוס שקדים טבעייםתערובת - אגוזים, שקדים, קשיו, צימוקים
-
1 כוס גרגירי רימוןמרימון אחד
-
1 חופן שקדים פרוסים
סירופ
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס מים
-
1 חופן ורדים מיובשיםורדים טריים
-
2 יחידות קליפת תפוז2 חתיכות של קליפת תפוז
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מסדרים את הקרואסונים במחבת פוסיבול של נינג׳ה (מומלץ לחתוך אותם לשניים).
- מערבבים בקערה את מרכיבי התערובת - חלב, שמנת, חלמונים, קוקוס וקינמון. יוצקים על הקרואסונים ונותנים לקרואסונים לספוג היטב את הנוזלים.
- מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים ומעבירים לתנור למשך 25-30 דקות.
- בינתיים מכינים את הסירופ: על להבה בינונית מביאים לרתיחה בסיר את מרכיבי הסירופ ומבשלים למשך 10-12 דקות עד שהסירופ מסמיך. מסננים ומניחים בצד.
- מוציאים מהתנור, יוצקים מהסירופ בעוד הברד פודינג חם, נותנים לסירופ להיספג. מפזרים שקדים ורימונים לקישוט ובתיאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מסדרים את הקרואסונים במחבת פוסיבול של נינג׳ה (מומלץ לחתוך אותם לשניים).
- מערבבים בקערה את מרכיבי התערובת - חלב, שמנת, חלמונים, קוקוס וקינמון. יוצקים על הקרואסונים ונותנים לקרואסונים לספוג היטב את הנוזלים.
- מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים ומעבירים לתנור למשך 25-30 דקות.
- בינתיים מכינים את הסירופ: על להבה בינונית מביאים לרתיחה בסיר את מרכיבי הסירופ ומבשלים למשך 10-12 דקות עד שהסירופ מסמיך. מסננים ומניחים בצד.
- מוציאים מהתנור, יוצקים מהסירופ בעוד הברד פודינג חם, נותנים לסירופ להיספג. מפזרים שקדים ורימונים לקישוט ובתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן