שנהיה לגאלט ולא לפאי: גאלט תפוחים בדבש!
מתכון מושלם למאפה מלכותי ומתוק עם פלחי תפוחים ודבש. הגאלט המרשים והטעים הזה נולד כולו במכשיר נינג'ה שחוסך לכם הרבה מאד בלגן וכלים במטבח
מתכון מושלם למאפה מלכותי ומתוק עם פלחי תפוחים ודבש. הגאלט המרשים והטעים הזה נולד כולו במכשיר נינג'ה שחוסך לכם הרבה מאד בלגן וכלים במטבח
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 270.7 קק״ל 2165.8 קק״לפחמימות 35.4 גרם 283.2 גרםשומן 12.4 גרם 99.0 גרםנתרן 141.2 מ״ג 1129.6 מ״גחלבון 4.8 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 3.6 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 13.2 מ״ג 105.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 53.1 מ״ג 424.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות271
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 270.7 קק״ל 2165.8 קק״לפחמימות 35.4 גרם 283.2 גרםשומן 12.4 גרם 99.0 גרםנתרן 141.2 מ״ג 1129.6 מ״גחלבון 4.8 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 3.6 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 13.2 מ״ג 105.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 53.1 מ״ג 424.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 271 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
2 כפות דבש
-
או פינק ליידי חצויים ללא ליבה
-
2 כפות סוכר חום
-
1/2 כפית קינמון טחון
קישוט והגשה
-
1 ביצה Mטרופה
-
1 חופן שקדים מולבנים שלמיםפרוסים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון נינג’ה עם להב לישת הבצק את כל מרכיבי הבצק. לוחצים על תוכנית PULSE 5-7 פעמים, למשך 3-4 שניות כל פעם, עד שמחילים להיווצר גושי בצק גדולים. מאחדים את הבצק לדיסקית, מניילנים ומעבירים לקירור של כ-20 דקות.
- מכינים את המלית: מתקינים במעבד מזון דיסק פריסה על גבי מתאם הדיסק, שמים את התפוחים בפתח ההזנה, לוחצים על תוכנית SLICE ולאחר מכן משתמשים בדוחף המזון לדחוף את התפוחים דרך הפתח.
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
- מרכיבים את הגאלט: מרדדים את הבצק על גבי נייר אפייה לעיגול בעובי כ-5 מ”מ. מורחים במרכז הבצק את הדבש, משאירים שוליים נקיים של כ-5-6 ס”מ. מסדרים מעל הדבש את פרוסות התפוחים, ומפזרים מעל תערובת של סוכר וקינמון. סוגרים את שולי הבצק מעל המלית תוך יצירת קפלים קטנים. מברישים את שולי הבצק בביצה ומפזרים שקדים מעל התפוחים.
- אופים את הגאלט כ-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
- במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתוכנית אפייה, מכוונים לחום של 190 מעלות למשך 25 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הגאלט למכשיר.
- מזלפים עוד קצת דבש ומגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון נינג’ה עם להב לישת הבצק את כל מרכיבי הבצק. לוחצים על תוכנית PULSE 5-7 פעמים, למשך 3-4 שניות כל פעם, עד שמחילים להיווצר גושי בצק גדולים. מאחדים את הבצק לדיסקית, מניילנים ומעבירים לקירור של כ-20 דקות.
- מכינים את המלית: מתקינים במעבד מזון דיסק פריסה על גבי מתאם הדיסק, שמים את התפוחים בפתח ההזנה, לוחצים על תוכנית SLICE ולאחר מכן משתמשים בדוחף המזון לדחוף את התפוחים דרך הפתח.
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
- מרכיבים את הגאלט: מרדדים את הבצק על גבי נייר אפייה לעיגול בעובי כ-5 מ”מ. מורחים במרכז הבצק את הדבש, משאירים שוליים נקיים של כ-5-6 ס”מ. מסדרים מעל הדבש את פרוסות התפוחים, ומפזרים מעל תערובת של סוכר וקינמון. סוגרים את שולי הבצק מעל המלית תוך יצירת קפלים קטנים. מברישים את שולי הבצק בביצה ומפזרים שקדים מעל התפוחים.
- אופים את הגאלט כ-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
- במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתוכנית אפייה, מכוונים לחום של 190 מעלות למשך 25 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הגאלט למכשיר.
- מזלפים עוד קצת דבש ומגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- אוכל צרפתי
- ארוחה חגיגית
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחת גורמה
- בראנץ'
- מאפים מתוקים
- מארחים
- מותק של קינוחים
- מעבד מזון – BN653
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתארחים
- מתכוני חגים
- מתכונים לראש השנה
- נינג'ה סמארט-ליד
- עוגות
- עוגות לראש השנה
- עוגות תפוחים
- עולם ה- NINJA
- פאי וטארט (מתוקים)
- פיקניק
- צמחוני וטבעוני
- קינוחים
- קינוחים לראש השנה